Sayfa 224/319 İlkİlk ... 124174214222223224225226234274 ... SonSon
Arama sonucu : 2552 madde; 1,785 - 1,792 arası.

Konu: RYSAS - Reysaş Holding

1.  Alıntı Originally Posted by salimyuna Yazıyı Oku
    Merhaba arkadaşlar..
    Ben ısrarla, suni bilanço ve suni borç diyorum.Ama fiili realite onu göstermiyor.Yani bilanço.Haklısınız, aramızda mali müşavir veya bu işi bilen bazı arkadaşlarımız var.Bilanço üzerinde bazı düzenlemeler yapılabilir ve yapılıyor.

Bakın Durmuş bey son derece rahat arkadaşlar, geçenlerde İngiltereyi gezdi geldi, ısrarla söylüyorum.. çünkü durumu en net o biliyor.Bugün ortak istese çok kuruluş yerli yabancı gelir.Nitekim açıkladı böyle bir niyetim yok, karlı bir şirketi neden ortak alayım diye.Bu yapılanlarla yıllarca ucuza ky. elinden hisse topladı ve yukarılardan sattı.Ciddi kazançları var.Bunları bilançoda görecek değiliz ))

inşallah ihtiyacınız yoktur, olmazda.. yani elinizdeki hisseye sahip olun.Yine ters hamleler gelebilir.Bu fiyatlar 7 yıl önceki fiyatlar.

Herkese selamlar..
    Hangi karlı şirket yahu 250 milyon zarar uzayda mı oluştu

2.  Alıntı Originally Posted by assetmanager Yazıyı Oku
    Hangi karlı şirket yahu 250 milyon zarar uzayda mı oluştu
    ))))

yazdım zaten, okuyun bir kez daha.Evet borç var ama....... uzayda işte, yazmışınız zaten. ))

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    bursa
    Gönderi
    3,695
    Ben sihirbaz patronun hareket etme zamanını bekliyorum.. İstediği zaman yapabilir mi bilmiyorum

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by assetmanager Yazıyı Oku
    13 AĞUSTOS tarihinde EKSİ ÖZKAYNAK demişiz. Bu durum teknik iflas olarak adlandırılır. Bankalar ve finansal kuruluşlar herşeyi yeniden gözden geçirir, artan maliyetler bunun için daha da artar. Maliyetler arttıkça durum bozulur, durum bozuldukça maliyetler artar. Bir ara iş görüşmesine gitmiştim, beni işe almdakıça iki yakası bir araya gelmez, ama artık ben de girmem kol kesip sattık dostlar, Allah kalanlara sabır versin.
    Hadi hayırlısı olsun, sana da geçmiş olsun.. belki de senin satmanı bekliyordu [emoji16]
    Arada uğra buraya..
    Umarım zararını çıkarırsın tez zamanda..

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir!!!

5. Satılık mı bu şirket? Demiryolu lojistiği ile ilgili bölümlerini alırım, gerisi işe yaramaz...
    @erefefik

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    bursa
    Gönderi
    3,695
     Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Satılık mı bu şirket? Demiryolu lojistiği ile ilgili bölümlerini alırım, gerisi işe yaramaz...
    Sadece demiryolu yetmezki, kara deniz hava demir , istasyon, liman, depo... Birlikte bir bütün

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by borubukucu Yazıyı Oku
    Hadi hayırlısı olsun, sana da geçmiş olsun.. belki de senin satmanı bekliyordu [emoji16]
    Arada uğra buraya..
    Umarım zararını çıkarırsın tez zamanda..

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir!!!
    Hala sattığım yerde bir fark yok ayrıca bu vakte kadar biraz birşeyler yaptık

8. Daha çok can yakar bu ********in kagidi

Sayfa 224/319 İlkİlk ... 124174214222223224225226234274 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •