Sayfa 118/1012 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218618 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 937 - 944 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    Üstat ama euroya verdikleri faiz sadaka gibi..
    Yok üstat hazine yeni Eurotahvil ihraç etti 5,20 getirili Euro cinsinden. Ben ona girip koh phangan da huzur içinde yaşayacağım bir süre sonra. Bir miktar da banka eurobondu alacağım.

2.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Enparada günlük % 18 veriyor sizin icin bu daha uygun.
    sagolun ama malesef hesap acmiyor iranli oldugum icin.

3. Daha önce Ziraat ve Akbank'ta hesaplarınız olduğunu yazmıştınız. Bu bankalar nasıl hesap açtı size ? İran vatandaşlarına hiçbir banka hesap açmıyor şu an.

Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    sagolun ama malesef hesap acmiyor iranli oldugum icin.

Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    oyle olursa o zaman cok dusuk oluyor. hatta ziraat ondan iyi olur. buyuk paralara fark eder.
    bosta kaldigina eminmisiniz? web sitede bir sey yazmamis
    32 gun açarsanız bosta para kalmaz .gece gündüz icin sordunuz zannetim tablo dediginiz forumdaki tablo ise o gunluk tablosu birde aylik tablosu var onuda inceleyin .

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
     Alıntı Originally Posted by lanxcelot Yazıyı Oku
    Yok üstat hazine yeni Eurotahvil ihraç etti 5,20 getirili Euro cinsinden. Ben ona girip koh phangan da huzur içinde yaşayacağım bir süre sonra. Bir miktar da banka eurobondu alacağım.
    Üstat bizleri de bilgilendirirsen her zamanki gibi bu eurotahville ilgili olarak seviniriz.. Bu 2026 vadeli olan mı?

6.  Alıntı Originally Posted by Mombasa kampala Yazıyı Oku
    Selamlar

100.000 TL yillik % 25 baglandi diyelim. Vade bozulmadan 30 ya da 32 gunde bir her ay ana para bozulmadan içine 1.000 TL atmak istedim. Bu sistemi uygulayan bi vadeli mevduat olusumu var midir ?

Tesekkurler
    O zaman stopaj avantajını kaybedersiniz bence..

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by D R A G O N Yazıyı Oku
    Daha önce Ziraat ve Akbank'ta hesaplarınız olduğunu yazmıştınız. Bu bankalar nasıl hesap açtı size ? İran vatandaşlarına hiçbir banka hesap açmıyor şu an.
    kardesim ben ogrenciyim
    ziraat te 3 yil once hesap actim
    akbank universite subesi de gecen yil hesap actim
    ama zaten onceden de bankalar bir cogu acmiyordu! akbankta universitede oldugu icin acti
    sekerbanktan 3 ay once sordum dedi yabancilara hic limit yok belki simdi farkli
    keske birinin hesabi olursa banka giderken bana sorsun. cunku telefonda dogru yonlendirmiyor ve evim subeden cok uzak

8.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    32 gun açarsanız bosta para kalmaz .gece gündüz icin sordunuz zannetim tablo dediginiz forumdaki tablo ise o gunluk tablosu birde aylik tablosu var onuda inceleyin .
    evet 32 gun acmak istiyordum da. 23 faiz veriyor hepsine demi 32 gunluk acirsam?
    birde 32 gun sonra nasil oluyor? yeni faiz uygulanir demi? belki 23 kalir yine
    https://www.sekerbank.com.tr/yatirim...atfaizinternet
    bu link hepsine gecerli demi?

Sayfa 118/1012 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218618 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •