Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
Çok değerli başlık sakini üstadlarım.
Sizden bir bilgi rica edeceğim. Fibo nun çalışma prensipleri hakkında nasıl bilgi sahibi olabilirim.
Yani çalışma prensipleri.
İç içe kaç kez denemeler yapması gerek ve denemelerin sonucundaki başarısızlıklarda gelebileceği seviyelerin nereleri test edebileceği gibi. İnternette çok baktım ama detaylı bilgiye doğru dürüst bir şeylere ulaşamadım. Bildik çiçek böcek mantığından öteye giden çalışmalar bulamadım.
İyi akşamlar Selim...

Mesajına biraz geç cevap verdim; kusura bakma...

Daha yeni müsait olabildim...

Bahsettiğin konu öyle kolay bir konu değil. Aslında tam benlik bir konu. Bu işe derinden dalmak isteyen herkesin bilmesi gerek bilgiler. Fakat dediğin gibi her yerde bulunmuyor. Üstünkörü kabaca bir anlatıp geçilmiş. Fakat işin ince ince detayları var...!

Zamanında bununla ilgili çok güzel bir çalışma yaptım. Herhalde anlaşılmadığında hiç ilgi çekmedi. Ben de arşive kaldırdım duruyor...

Nasıl olsa bir gün lâzım olacak diye... Şimdi bilmem kaç yıllık arşivi açtıracaksın bana...

Fakat şu aralar ben müsait değilim. Bu işin öyle yazılı metnini istersen ancak yabancı kaynaklardan bulursun. Türkçe çok zor!!!

Sen benim grafiği bir incele. Daha sonra kafana yatan/takılan yerleri tartışırız...