Sayfa 117/309 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217 ... SonSon
Arama sonucu : 2467 madde; 929 - 936 arası.

Konu: ANELT - Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by cehun Yazıyı Oku
    arkadaşlar bu acredo süreciyle ilgili açılan bir dava varmı yada dilekçe örneği
    Açanlar var ama dava acanlar burda hiç yazmiyolar.20 kişiye yakın açtı diye duydum.

2.  Alıntı Originally Posted by mahoney Yazıyı Oku
    kurula gelsen görürdün bilader .ytd
    Sen Gittin de ne Oldu..
    Ne yapabilildinnnnn!!!
    Hisse kottan atıldı..
    Şimdi ne yapcaz onu Söyle.
    Alacaksan 780 bin lot Vereyim çok Degerliyse.

3.  Alıntı Originally Posted by acedemiaa Yazıyı Oku
    Sen Gittin de ne Oldu..
    Ne yapabilildinnnnn!!!
    Hisse kottan atıldı..
    Şimdi ne yapcaz onu Söyle.
    Alacaksan 780 bin lot Vereyim çok Degerliyse.
    kâğıdı bu kadar kotuluyorsun...değersiz diyorsun ...peki 10 krs tan virman yap bana ...var mısın...

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by mercimek Yazıyı Oku
    kâğıdı bu kadar kotuluyorsun...değersiz diyorsun ...peki 10 krs tan virman yap bana ...var mısın...

Sm-g935f cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    44 kuruş olur

5.  Alıntı Originally Posted by acedemiaa Yazıyı Oku
    44 kuruş olur
    o zaman kötülemeyeceksin hisseyi...varsan 10 krs yarın hepsini virman yap..

Yeni yatırımcı Guest
     Alıntı Originally Posted by Mercimek Yazıyı Oku
    o zaman kötülemeyeceksin hisseyi...varsan 10 krs yarın hepsini virman yap..

ben de 15 kuruştan 400bin lot alırım verirsen

7. Yapmayın beyler burada ortak tavır alacağımız şahıs Rıdvan birbirinize karşı biraz daha sakin ve anlayışlı davranın. Hepimiz aynı gemideyiz. Hepimizin yararına ve çıkarına göre konuşalım. Geçmişte herkes farklı şekillerde hakkını aradı. Neyse olmuş bitmiş hepimiz aynı komumdayız: MAĞDUR. O yüzden bunu unutmayalm

8. Perşembe yada cuma bülten var.bu mallar gene ne cezalar yicek acaba.yattirimciya bireysel dava açın dicekmi SPK.aslinda SPK nin savcılığa suç duyurusu ve dava acamsi gerekir.gozaltina düşür 46 kurusu bekle anele yi sisir.son 1 yıllık borsa fiyatlarını alma en son ayarla öle al.verusaya yalan haberle mal sattir.sirketi alıcıya satmamak için zorluk çıkar.91 kuruş de 1.70 de.bu ne yahu.simdi bu kadar operasyonun maliyeti.24 milyon anel e den mecburen temettü dağıttı bu operasyonda anel e yi şişirmek için .bakın anel e deki karlar doğrudur ama operasyon olmasaydı göstermiyordu karı.eskiden yani.6 milyon spk cezası 3 kere birleşme uzman kuruluş raporu.rezillik haberleri.35 milyon TL gittimi.hadi 12 si kendi cebine girdi temettude onu çıkaralım .23 milyon şimdilik cope gitti.daha SPK cezaları olacak.ugrascak mahkemeler yeni açılan tazminat dolandırıcılık davaları.yahu 1.50 den ky den alsan 30 milyon a burayı anel e ye almistin.rezil olmicaktin bu kadar ugrasmicaktin itibarın dusmicekti.kac kez uyardık.yapmayin etmeyin diye.yahu daha önce alketelin araziyi götürmeye çalıştın goturebildinmi.hala akillanmadinmi burada bir sürü insanın hakkı var bu sana yararmi.ky yi soyupta hayır eden kim var bi bak bakalım .hepsi bitti iflas etti bu kadar ah aldın bu ahlar sana döner bir gün.bence bu hissenin değeri en az 1.50 ile 2 TL civarı en az oda.ama sıkıntılı olacak tabiki bizim çektiğimiz sıkıntının fazlasını celikeller çekecek.celikeller hiç utanmiyormu acaba yada rıdvanın ailesinden yahu sen bizi rezil ettin soyadimizi ne hallere soktun diyen oluyormudur acaba.sahsen ben bunları yapsam abim kardeşlerim babam akrabalarım çeker rezil ederler beni.o kadar malın mülkün var hala bir garibanin 1000 TL sinde gözün var.36 kuruşa hisse almaya utanmiyinmu 20/30 bin lot çok komik ya bu kadarki düştün.harbi patron dürüst patron öyle alım yapmaz.haber yollar 1 TL ye kadar 10 milyon TL lik lot alacaz gibi.butun şirketler öyle yapıyor.sen 20 bin lot aliyon 36 kuruştan utanmadan.rezillik dizboyu.

Sayfa 117/309 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •