Sayfa 153/309 İlkİlk ... 53103143151152153154155163203253 ... SonSon
Arama sonucu : 2467 madde; 1,217 - 1,224 arası.

Konu: ANELT - Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Alıntı Originally Posted by Yeni yatırımcı Yazıyı Oku
    herkese dik duruşdan bahsedip, biz yolumuzdan dönmeyiz diye nara atanlar, o binaya bilirkişi gidecek diyenler, neden karar değiştirdi, geri vitese takıp şirkete anlaşma teklif etme noktasına geldi, ne değişti, her şeyi yazıyorsunuz, onun sebebini de yazın da herkes bilgilensin.

........yatırım tavsiyesi değildir........
    dava açanlar ve müdahil olan hiç kimse bir birini satıp şirketle ne görüştü ne de birbirini satar. dava arkadaşı olan birbirini satmaz.bu dava olmaktan öte bişey ben şahsen bu satış sürecinde rıdvan ne biliyorsa bende aynısını biliyorum.

y.t değildir

2.  Alıntı Originally Posted by Yeni yatırımcı Yazıyı Oku
    herkese dik duruşdan bahsedip, biz yolumuzdan dönmeyiz diye nara atanlar, o binaya bilirkişi gidecek diyenler, neden karar değiştirdi, geri vitese takıp şirkete anlaşma teklif etme noktasına geldi, ne değişti, her şeyi yazıyorsunuz, onun sebebini de yazın da herkes bilgilensin.

academia arıyorsun özür diliyorsun sonra nick değiştirip devam ediyorsun...yapma ...yakismiyor...delikanlı ol...

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Yeni yatırımcı Guest
     Alıntı Originally Posted by Mercimek Yazıyı Oku
    academia arıyorsun özür diliyorsun sonra nick değiştirip devam ediyorsun...yapma ...yakismiyor...delikanlı ol...

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    academia da kim tanımam etmem

4.  Alıntı Originally Posted by Yeni yatırımcı Yazıyı Oku
    academia da kim tanımam etmem
    Ta kendisi acemidanin

5. Arkadaslar bende madurum 1.54 ten elimize verdiler geri alim icin ne teklif etmisler 1.54 ten satacak degiliz herhalde 2016 dolar kacti ev fiyatlari kacti simdi kac en az 3 tl alirsa boyle almassa kendi bilir 20 binlira param 4 bine dustu hirsizlarin sayesinde

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by Yeni yatırımcı Yazıyı Oku

Bilader bende mahkeme gurubun katılmayanlardanim.simdi herkes kendi menfaati için çalışır.adamlar herkesi davet etti 2 kişi hariç.hem davete uymayıp hemde onların kendi gurup hareketlerinden faydalanmak delikanliliga yakışmaz.herkes yaptığına kaderine razı olur.borsa gündem ne yazdı SPK dan yatırımcıların mağduriyetini giderecek hamle yazdı bu hamle neydi acredeto faaliyet savunmaları.evet onlar nedeniyle SPK birleşmeye izin vermedi.ve yatırımcılardan gelen belki benim ve yatırımcı akrabalarimdan 12 kişinin yoğun maillerininde faydası olmuştur neyse iptal oldu ve sürekli yatırımcıları mağdur ettiği için BIST kottan attı.bunlar sürekli menfaat fırsatçı olmasaydı kervansarayda fesih açıldı usasada ve birkaç borsa şirketinde fesih açıldı ama hepsi kotta.ve onlara daha önce açıldı davalar .neyse bu adamlar sürekei yatırımcıyı zararr ettirdikleri için basiretli davranmadiklaari için kottan atıldı.ha şimdi fesihcilerin ağırlığı bastı neden çünkü hakim şirketi fesih etse bina ellerinden gidecek.kayyum açık arttırma bunları korkutur.ben mudahillik asli ve ferri müdahillik olayını buldum ama mahoyla görüş ayrılığından nasip olmadı hazırladığım 5 sayfa dilekçeyi yirttim attım.neyse geçti bunlar genel kurul fesih olaylarında buldum ama gercekstirebilirmiydim yüzde 0 ihtimaldi.velhasiil demek istediğim şimdi Rıdvan bu çağrıyı nah yapardı.su an fesih davasinin amacı ney ortaklıktan çıkma o nasıl olacak degerlemelerle.bu adamlar ben kendi rizammla isteyeni ortaklıktan cikaracam diyerek fesih olayına karşı adım attı .şimdi bu gurup patronla anlasirsa dışarıda kalanlar yani bizler 3 un birini alırız .bu adam kesinlikle çağrı yapmazdi.onun icin buralarda ağlamak sizlamak hiç hoş değil.hem belli külfet altına girmicen hem başkasının sırtından gecincen.bak ben hayatta o kadar haakeretten sonra kisiligim gereği babama minnet etmem.kaderimize razı olacaz.yeni yatırımcı dua et anlaşmasınlar .anlaştılarsa bu şirketten bir daha bırak çağrıyı SPK da haber bile alamayiz bir söz vardir .davası olmaz diye.bu çağrı fesihciler sayesinde oldu yani teşekkür etmek lazım.ne kadar kendimize göre gerçekleri konuştuğumuzda hakeret yesekte.benim uzun süre kalma durumum yoktu kardeşim .kimse kimseyi zorlayamaz.ama ben ne diyim insAllaah fesih açanlar 3 TL den satsiinlar haklaarida.ben telefonumu değiştirdim telimi kardeşime verdim kimse aramasın
    Son düzenleme : tosun_paşa; 12-12-2018 saat: 22:01.

7. Arkadaşlar sirket yöneticileriyle yarın goruscem herhangi bir fikri yada isteği olan varsa mailime yazsın.bu şirketin satılmasından başka kurtuluslari olmadığı konusunda ikna etmeye caliscam çağrı nedir ya 15 milyon bütçe çıkaracaklar 70 kuruş SPK gene reddetecek.spk nin birleşmeyi iptal nedeni şirket bir personelinden öğrendiğim kadarıyla bina degerlemesinin uygun olmayışı ve acredeto süreci gözaltında belli bir süre sonra birleşme açıklaması.ama ana neden değerleme diyolar

8. rıdvan ismini bu ülkede yasaklamak ,olanlarıda sınır dışı etmek lazım .çagrıya gelince spk kabul etse sen lot verme zorunlulugun yok .
    kolay birleşme oyle sandınız gibi kolay degil .1 yüksek oran istiyor spk tebliginde 98 gibi.
    nasıl saglayacak tek tek yatrımcıyıya nasıl ulaşacak .
    spk diyecekki sen bu kadar magdur etttin insanları 10 tl topla demeli .ederi zaten 6 tl bu hissenitoplarmı dersiniz toplar çünkü 21 milyon lot takaslar her şeyi belli ediyor .rıdvanın dünya lotu .
    eger kasada para varsa ,birde anele den yüklü alış satışda para kazandı ise .şurası gerçek 3 dolardan sattı hisseyi türk ekondan topladı .daha var neler var bu tahtada .10 tl vermek dokunmaz rıdvan amcama .
    koca yapı dünya markalar 10 tl neyki .davacı grub zaten 8 tl diyor .
    bakalım davada ilk duruşmada ordayız .bilmedgimiz neler dökülecek .

Sayfa 153/309 İlkİlk ... 53103143151152153154155163203253 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •