Sayfa 328/1000 İlkİlk ... 228278318326327328329330338378428828 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 2,617 - 2,624 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Aylar aylar once yazmistim..Kimse umursamamisti dogal olarak..Gerci burada firma sahipleri yerine % 95 oranda maasli kesim var sanirim..
    1 ocaktan itibaren tum fatura,vergi sistemi degisiyor..Ve nerdeyse hicbir esnafin bile haberi yok bundan..
    Onceden faturalari verirdik muhasebeciye ve herhangi bir denetleme olmasi icin maliyenin bize gelip evraklari istemesi lazimdi..

1 ocaktan itibaren ise tum faturalar,gelir gider makbuzlari vs maliyenin internet sistemine girilecek..Yani memur oturdugu yerden sizin verginizi,aldiginiz sattiginiz mallari,edindiginiz mulkleri arabalari vs inceleyebilecek..

vergi levhasinda zarar yazip her sene ev araba alanlara simdiden gecmis olsun..

Demin muhasebecim aradi.Masraf fislerine de aylik limit getirmis.Sahis sirketleri max 900 tl diyor.e benim aylik 10 bin giderim var dedim.Devlet 10 gunluk 300 tl limit koymus.sistem 301 tl yi kabul etmiyormus
    yani isterseniz 50 kisi calistirin firmaniza yapacaginiz masraflardan giderlerden max aylik 900 tl yi vergiden dusebiliyorsunuz..

Her ay es dostun aldigi telefonu,mobilyalari vergiden gider gosterip kdv cikmasin diye ugrasanlara da gecmis olsun.

Bu tur vergiden ettigi kar ile ayakta calip ucu ucuna ilerleyen firmalarin alayi simdi maliyeye takilacak..

----------

Sonuc olarak bugun gelen sanayi uretimi dususu vs derken sirf bu yeni vergi kanunu yuzunden gelecek sene en az % 25-30 daha eklenecek bu uretim dususune..
    Gözden kaçmasın bu çok sert olmuş. Demir gibi sert.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    BORA bey sizin imalarınız da benim için fazla, sizden ricam benim yazılarımı alıntılamayın, yorum yapmayın.
    Alıntılamak?

Yapmadım.

Yorum yapmak...

İşte o size kalmamış Hakem Bey...

Sizden izin mi alacağız?

Bu da sizin ayrıksı demokrasi ve özgürlük anlayışınızdan bir örnek olmalı (Bakın ima yapmıyorum doğrudan söylüyorum)

Forumlarda ortaya bir şey yazıyorsanız (hani "little little rite in the middle" cinsinden)her üyenin o konuda bir şey yazma hakkı vardır...

Bunu önlemenin yolu blog açmak...

Açın bir blog ben kendi payıma uğramayacağıma söz veririm...

Anlaştık mı?

Tengri han aylardır yoktun sokak eylemleri başladı geldin foruma,dolar tavan yapıyor her gün yazıyorsun ,durgunlaşınca aylarca yok oluyorsun,değişik bir forumdaşsın.

4.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Alıntılamak?

Yapmadım.

Yorum yapmak...

Sizden izin mi alacağız?

Bu da sizin ayrıksı demokrasi ve özgürlük anlayışınızdan bir örnek olmalı (Bakın ima yapmıyorum doğrudan söylüyorum)

Forumlarda ortaya bir şey yazıyorsanız (hani "little little rite in the middle" cinsinden)her üyenin o konuda bir şey yazma hakkı vardır...

Anlaştık mı?
    Of of offffff
    Bora Bey feci cevap verdi...
    Tebrikler Bora Bey...
    Hakem 33 gün kendine gelemez artık....
    3 gün demiştim ama 33 gün uğramaz artık başlığa Hakem...

Dip Bilgi:Bora Bey benden de hiç haz etmez...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

5.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Gözden kaçmasın bu çok sert olmuş. Demir gibi sert.
    kımse umursamıyor ılgınc sekılde.ama mısal ben aylık 10 bın tl calısanlarıma yeme ıcme yol yakıt gıderım varken 900 tl sadece vergıden duseceksem neden firmami ayakta tutayim ?

Devlet su vergi degisikligi ile resmen kucuk orta esnafa kapatin diyor..

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Alıntılamak?

Yapmadım.

Yorum yapmak...

Sizden izin mi alacağız?

Anlaştık mı?
    E iyi de siz kaç kişiye bu konuda kızdınız,forumu bırakanlar oldu,siz bile bıraktınız forumu ,yoksa elbet tartışırız her konuda.Benim yazılarıma da eleştiri yapabilirsiniz ben de size yaparım.Misal bir ara forum laga luga yeri olmuş dediniz.Emenike esprinizi yazınca lafı değiştirdiniz.Yoksa elbet yazın ben de size yazarım forumlar bunun için var.

7. Ve YTD ELBETTE

İsteyen istediğini diyebilir. Daha inip çıkalbilir dip çalışmasında. Bence eninde sonunda o kedi buraya gelecek.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    acil oalrak vergiden düşecek harcama yapın
    çözüm ürettik ya
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 328/1000 İlkİlk ... 228278318326327328329330338378428828 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz