yıldızlı pekiyi veriyorum dostuma süper yorumladı içimi okudu
gide bilir gele bilir sonunda y-t-d diyorlar değilmi
gider derse sadece y-t olur ozaman mahkemeler de sürünürmü bilmem
ben o sebebten demiştim temel teknik ten önce tecrübe diye
bide her şey paraya dökülmüş bu konuda önemli eğitimi geçtim üstat
canlı izlemek için 3lira 1 kademe için 5lira daha fazlası 5 kademe için 20lira
hepsini görmek için nerdeyse ******* diyecek adamlar![]()
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
İyi akşamlar arkadaşlar.
izci: 93.188
Maalesef orada dönen para büyük olunca dönen dümende büyük oluyor, her hissenin ayrı bir dümeni ayrı bir dümencisi var, bir hisseye girmeden önce bir süre izlemek şart oldu, birde mümkünse hisseyi almadan iyice araştırmak lazım biz genelde aldıktan sonra araştırıyoruz, neyse yaz yaz bitmez konular ama sonuç aynı hüsran oluyor, adam siz satana kadar gitmiyor![]()
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Dostum İzleyincede ayrı bir dert, örneğin üst kademeler doluysa herkes şöyle düşünür satıcı çok güçlü, ama işin aslı öyle değildir sizin satıp gitmeniz için yukarıda satış gösterilir, yada tam tersi aşağısı doluysa kağıt aşağı gidecektir ama size az biraz olsun daha yukarıdan mal kitlemek istiyorlardır, ayrıca o kademeleri görünce sizin malı halen taşımaya devam edeceğinizde garantilenir ve malın taşıma maliyetinede katlanmamış olurlar...
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
YARINA 92.055 ......TEBRİK EDEN arkadaşlar,teşekkür ederim...inşalllah bundan sonra yarışmada değil,hisse seçimlerinde derece yaparım...Kalın sağlıcakla....
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
Yer İmleri