Sayfa 686/1012 İlkİlk ... 186586636676684685686687688696736786 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 5,481 - 5,488 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    A101 denen mağazadan bugüne kadar hiç alışveriş yapmamıştım. Hep bana itici gelirdi. Oğlum, kabin boy valizin çok ucuza bugün satılacağını ve almamı söyledi. Sabah 9 da gittim, aldım. Tanıtım broşüründe ve kampanya ilanında 55 tl. yazdığı için kasada kartla ödeyerek dışarı çıktım. Fişi ve slipi kontrol edeyim dedim , baktım ki 89 tl. çekmişler. Hemen kasadaki kıza - bu nedir dedim. Hayret ederek '' evet haklısınız, bizde fark etmedik, üstlerimize bildirelim '' dediler. O arada ben valizin içine bakmaya , fermuarları felan incelemeye başladım. Her tarafı dökülüyordu, hemen iade ettim. Bir daha da tövbe ettim bunlardan alışverişe.
    İnsanlar birbirini ezerek ürünleri yağmalarcasına aldılar, fiyata bakan bile yoktu.
    Simit her yerde 1.50 tl satılırken orada 1 tl. Çok ta acımasız olmamak lazım.

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

2. aktifbank'tan bono alımı nasıl yapılıyor direkt internetten mi hesap açıyoruz?
    bugüne kadar hiç kullanmadım
    parayı istediğimiz an çekebiliyormuyuz?
    bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
    tşk

3.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    11 eylul sonrasi Abd bu isleri dunya capinda takip eder oldu.
    Herkesi sikistirdigindan ve bir suru de ceza yazdigindan bankalar dikkatli davraniyorlar.
    Syg..
    Haklısınız, ancak 11eylulden çok sonraydı.10yil oldu yaklaşık. ev tutmustum o etkili olabilir. belki şansım yaver gitti sıralama yerindeydi. once ev tutup okula ugramak ardından banka ki okulun içindeydi.

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Yorumsuz...

Keşan Müftüsü Mehmet Yiğit,Noel Baba dediğimiz şahsiyet düzgün bir şahsiyet olsaydı eve kapıdan girerdi bacadan değil...

Alıntı Originally Posted by harakiri35 Yazıyı Oku
    daha düşüğüyle bursla yaşadım iki sene.

ama konunun bunla alakası yok. 10bin tl alıp geçinemeyen insanlarda var. para harcamayı bilmeyen.

ekonomi hem bir bilimdir hemde hayatın gerçeklerine dayanır, duyguyla yaklaşırsanız zararlı çıkarsınız.

80 milyonluk ülkenin her yerinde aynı asgari ücreti bütün vasıfsız işlere uygulamak popülizmdir. sivasın kazasındaki adam beşiktaştaki ile aynı maaşı alıyor bu kısmı bile saçmalık...
    Bursla derken öğrenciyken sanırım.Halen bekarsanız zorlanırsınız asgari ücretle, ama belki yaşanabilir . Ben cidden evli çocuklu bir erkeğin asgari ücretle ev geçindirmesine inanamıyorum.Nasıl yapıyorlar nasıl yaşıyorlar aklım ermiyor.

6. Aynı aileden 2-3 kişi çalışıyorlar o durumdakiler...Evin hanımı temizliğe gidiyor...Çocuğu da çalışıyor yaşı müsaitse filan...Bir de devletten-belediyeden destek paketleri filan...

7.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    EKSI den alinti - Ciddi bir entry oldugu icin paylasiyorum -

görüşmelerde hükümet ne kadar aracı gibi görünse de son sözü söyleyen grup onlar.

ve hükümete yakın kaynaklardan aldığımız bilgi 2359 tl brüt olarak enflasyon zammı ile beraber ve 141 tlâ��de brüt olarak refah zammı düşünülüyor.

bu sebeple 2500 brüt olacak yönünde duyumlarım var.

bu da ilk 6 ay 1938 tl, vergi dilimi sonrası son 6 ay 1833 tl olarak gözüküyor.

burada kritik olan 12 aylık enflasyonun ortalaması alınması ve bu ortalamanın da %16.19 olması.
    Asgari ücretin 2. dilime girmesi trajikomik..

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Aynı aileden 2-3 kişi çalışıyorlar o durumdakiler...Evin hanımı temizliğe gidiyor...Çocuğu da çalışıyor yaşı müsaitse filan...Bir de devletten-belediyeden destek paketleri filan...
    Ne bileyim yeni evlidir ,çocuk küçüktür ,büyükse de okulu olur,ayrıca kimse iş bulamıyor çocuk ne iş bulacak da para kazanacak,hayata yeni başlamış bir çift için hanım temizliğe gitse çocuk sıkıntı falan,herneyse benim o işe cidden aklım ermiyor.

Sayfa 686/1012 İlkİlk ... 186586636676684685686687688696736786 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •