Sayfa 517/1000 İlkİlk ... 17417467507515516517518519527567617 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 4,129 - 4,136 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Yok be dostum . plan şu : Vergileri , ödemeleri arttir ondan sonra milletin çok tepki göstereceği bir şey daha getir . Millet onunla uğraşırken diğerleri gündeme gelmez . daha sonra da müjde müjde diyerek tepki çeken durumu düzelt, kahraman ol. Yani poşeti iptal et ; enflasyon altındaki zam , bagkur primi v.s unutulsun.
    Bence güzel plan ,kabul etmek lazım.

ytd
    enflasyon sepetine markette satılan naylon poşet fiyatını koysunlar
    sonra poşeti tekrar bedava yapsınlar, enflasyon üzerinde etkisi % 100 olsun..!!

2.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Poşetleri evde boşaltıp geri getirenler varmış, üründen memnun kalmadım deyip iade etmek istiyorlarmıs. biz de mi yapsak önceden kalma Poşetleri de okuturuz.

ytd
    Birde YTD değildir he 😂😂😂😂

3. Twitterda Halil Buhur ve Bülent Sümer ile çok fena toşşak geçmişler... :-)

https://mobile.twitter.com/bullshsca...93986389274629

Butun uzun vade hisselerinin %50 si buhar oldu arkadaslar .. buhar25 listesi yapacagim

Bir de Sümerlerden kalma Bülent diye bir dümbük vardı piyasada
    "ASILSAN da ASILSAN" diye elindeki ........ pazarlıyordu
    Heee hee onu diyorum, anladınız hepiniz

Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Borsa dolar faiz üçgeninde
    Devletin en buyuk etki alanı faiz
    Yabancı da bu defa eskiye göre farklı düşünüyorsa borsaya girermi Zor en azından seçim sonucu görme istiycektir
    Dolar döviz Bura onun forum topiği ama tek onu bilmiyom valla TL karşısında ne olur durumu ama
    Abd globalde gucsuz dolar istiyo urununu ucuzdan pazarlayabilme içün ama wall street tayfası Tramp a düşman buna çok musade etmiyorlar
    Her noolursa olsun bizdeki çok buyuk bankaların iki gunde totalde yuzde on a yakın düşüşü pek de iyi şey olmasa gerek

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Albayrak: İki ayağımız iki pedalda, öyle bir şekilde gideceğiz ki kimse arabanın durdurulmasını beklemesin
    Şimdi bu konuyu ben anlayamadım araba manuelse pedal sayısı 3 olmalı,araba demek ki otomatik.E otomatik arabalarda iki ayakla hem gaza bas hem frene araba nasıl gidecek,berat bey tabi bizden iyi bilir de benim bildiğim o araba gidemez,üstelik otomatik arabayı bozdun gitti)))))) Neyse demin bir arkadaş sormuş aman ons 1300 de durur falan sanmayın, bu yıl ons uçacak.

5.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Twitterda Halil Buhur ve Bülent Sümer ile çok fena toşşak geçmişler... :-)

Butun uzun vade hisselerinin %50 si buhar oldu arkadaslar .. buhar25 listesi yapacagim

Piri kaptan denen bir pire var
    Hemen hepsi amator avanak aldaticisi egitimden komisyondan para tirtiklayan cakallar.
    Binlerce kişiyi dolandiriyorlar zarara sokuyorlar kimse de dur demiyor
    Ciyak ciyak agliyorlar twiter da bist dusuyor diye donuna kdr batiklar hisselerde pesindekilerde ayni sekilde

Forum ful pusuda herkes japon karıları bekliyor di mi ))))))) Ya ben diyorum bu japon erkekleri tırt ,ondan bütün belalar,hem boyları kısa ,hem karılarını başıboş bırakıyorlar, al işte arbitraj şu bu karılar canımıza okuyor ))))

7.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Twitterda Halil Buhur ve Bülent Sümer ile çok fena toşşak geçmişler... :-)

Onlar zate yılların şeyi de
    Biz nası Bi üç maymunu oynuyosak
    Onu hiç çözümleyemiyom
    Son dönem bu dev bankalarımıza yurtdışından açılan sendikasyon ların miktarına bakarsak eğer
    Bu para gavur için çerez parası dahi değil
    Çok ufak yani
    Ama bizim içinde ufak
    Ne kadar yeter valla hesap etsinler işte

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,556
    az önce aparayı izliyorum, yandaş yorumcu ekonomist şöyle diyor, eğer filanca yere kadar düşersek bu bizden kaynaklanmıyor,demekki dünyada sorun var diyor, bu açıklamadan şunu anlıyorumki demekki borsalar çok düşecek ciddi kriz olacak ve şimdiden krizi dışarı yıkma derdindeler, geçmiş yazılarımda kendi tahminiminde bu yolda olduğunu yazmıştım

Sayfa 517/1000 İlkİlk ... 17417467507515516517518519527567617 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •