Merak, sabır, şükür..
Hem ilgi turnusol testlerine fayda, hem de gereği için..
@Cautionary;
Çok müteşekkir oldum, ancak daha gidilecek çok yol var. Bir senede bu kadar yol alabildiysem, mihenk taşlarından birisi de bu başlıktır
@Carrah;
Güzel bir tesadüf olmuşortak hisselerimiz olduğuna ben de inanıyorum, zaten BİST'te yatırıma uygun çok fazla hisse bulmak da mümkün değil. Ancak 10 sene çok iyimser oldu, Mr.Moneymustache'daki emeklilik hesabına ve tasarruf oranıma göre emekliliğe yaklaşık 30 senem var. Her ne kadar kira vb. giderler düşecek olsa da evlilik, çocuk vb. giderler ekleneceği için henüz net bir hesaplama yapmak pek mümkün değil gibi. Bu sebeple Sn. Dudu'nun söylediği gibi şuan tasarrufa odaklanıp daha fazla yatırım yapmak gerekiyor.
@ironarm;
Çok teşekkür ederim. Ben de sizinle aynı fikirdeyim, zamanla bu oranın artacağını düşünüyorum.
Bu arada Sn. Dudu tutkunu bul, sevdiğin işi yap dediği için ve benim de başlığa bir katkım olması adına nacizane bir kitap önerisinde bulunacağım;
7 Habits of Highly Effective People-Stephen R. Covey
Kitabın Türkçe'si de mevcut. Eminim okuyanlar da vardır. Çalıştığım şirket aracılığıyla kitabın 3 günlük bir çalıştayına katılma fırsatım oldu. Yatırım kitabı olmasa da gerek profesyonel, gerek özel hayatımda bana birçok şey kattı diyebilirim.
Selamlar
https://books.google.ca/books/about/...on&redir_esc=y
Ben de bir inceleyeyim bu kitaabi...
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Selamlar,
Ben yilbasindan beri Is Bankasinin internet subesi ustunden sundugu mobil borsa platformu ile sorun yasiyorum.
Yeni yil ile beraber kullanici arayuzunde guncelleme yaptilar; ve bu guncelleme ile ben artik hicbir veriyi gorememeye basladim.
Pencereler aciliyor ama ne rakamlar geliyor ne de bagil hesaplamalar. Ayni sekilde KAP haberlerini de gorebiliyorum.
Isbankasi borsa platformunu internet explorer, firefox ya da safari ile bilgisayar ustunden acip problem yasayan oldu mu?
Burada kritik nokta platformunun internet subesi ustunden aciliyor olmasi gerektigi, yoksa iscep subesinde problem yok zaten.
Ne bankanin internet sitesinde ne de yazilim forumlarinda konu ile ilgili bir kaynak bulamadim.
Yorum yapabileceklere simdiden tesekkurler...
Yer İmleri