Sn deeplara selam, ilk çeyrek satış hasılatı öngörünüz nedir ?
Tesekkurler
Sn deeplara selam, ilk çeyrek satış hasılatı öngörünüz nedir ?
Tesekkurler
Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan açıklama aşağıda bulunuyor:
20.04.2017 tarihinde şirketimiz ile Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) arasında, iki adet 33/11 kV 25 MVA mobil trafo merkezi satış sözleşmesi yapılmıştır.Toplam sözleşme bedeli 1.840.000 USD olup, ürünler 5 ay içerisinde teslim edilecektir.Mobil merkezler UNDP'nin Irak'ta gerçekleştirdiği bir proje kapsamında kullanılacaktır
Ilk ceyrekler 2015 ve 2016 da rezalet 2 ve 3 milyon...kar marji asiri dusuk...2014 17 milyon...ilk ceyrek kar kış pek satis yapamiyorlar mi acaba...su an son aylarin zirvesi yine boyle sacma sapan kar aciklarsa halimiz duman...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün genel kurul toplantısı var. Saat:14 de birşey beklemiyoruz. Acaba bir sürpriz çıkar mı?
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
24-28 Nisan tarihleri arasında katılacağımız, Hannover Messe 2017 Fuarı'na sizleri de bekliyoruz.…
Ulusoy Elektrik
https://t.co/rVRUNfk0HA
ARKADAŞIM VE ARKADAŞLAR BAKIŞ AÇISI FARKI İŞTE ORTAYA ÇIKDIĞI NOKTA :
Ulusoy Elektrik, 24-28 Nisan 2017 tarihleri arasında Almanya nın Hannover kentinde düzenlenecek olan Hannover Messe Fuarı nda başta yeni ürünü kuru tip trafo olmak üzere son teknoloji orta gerilim bağlantı ürünleri ile yer alacak.
Yerli teknolojiyi Dünya ya tanıtan Ulusoy Elektrik fuarda, 160 kVA Kuru Tip Dağıtım Trafosu, 24kV Dahili Tip Gaz Yalıtımlı RMU Hücre, 24 KV Hava Yalıtımlı Metal Muhafazalı Kesicili Giriş-Çıkış Hücre ve kablo aksesuarı ürünlerini sergileyecek.
Ülkemizde başka 20 yıl garanti veren bir firma biliyormusunuz ? kapak açmama garantisi !!!!!!!!
yukarıda ne diyor YENİ ARGE İLE GELİŞTİRİLEN SATIŞA HAZIR HALE GETİRİLEN , GEREKLİ SERTİFİKALARI ALINMIŞ OLAN KURU TİP TRAFO VE ONUN YANINDA YERLİ TEKNOLOJİ
ULUSOY ELEKTRİK İN SAYFASINI AÇIN HERZAMAN DEV MOBİL TRAFO SİZİ KARŞILAR- NEDEN-ÇÜNKÜ HER SATILAN DEV TRAFO MER. BİR TANK DEMEKTİR VE ÜLKEMİZİN İHTİYACI BİNLERCEDİR.
arkadaşımız beklediğimiz 3 aylık bilanço beklentisini soruyor daha önce yazdık ya , hemde defalarca * nasılmı % 20 net kar değilmi en az 15 en çoksa 30 mil. kar bekliyoruz dedik, anlaşılmayacak birşey yok SIKINTI İSE ENDONEZYA ÜRETİYOR SATIYOR, CEZAYİR ÜRETİYOR SATIYOR, DEVLET İHALELERİNİ ŞİRKETLER ALIYOR ONLAAR SATILIYOR, BELEDİYELER YERALTI TRAFOYA DÖNÜYOR ONLARA SATILIYOR, KATANER SİSTEMLER BİNLERCE ÜRETİLİP SATILIYOR, NE KENDİ BÜNYESİNDE NEDE KAP TA 1 HABER YOK, ancak bazı elk. dağıtım firmaları ihale haberlerinde yer alıyor ki, zaten onlarada kontenjan vermiş şirket öyle tedarik ediyor, kısacası mal yetiştiremiyor.2017 yılı bilanço ve haberler açısından çok farklı olacağına inanıyorum. bakalım hep beraber göreceğiz. bakalım yurt içi ENİS BEYİN DEDİĞİ GİBİ MİLYAR $ A YAKLAŞAN CİRO YAPACAKMI? soran arkadaşlara yıllık ciro milyar $ a yaklaşan ciro ne demek % 20 si ne demektir !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mal yeristiremedigini nerden cikarsiniz son kapasite kullanim oranları çok düşük...biraz daha dikkatli yorum yazalim...sanirim bir kalem haric kapasite kullanimi düşük...mal yetiştirilmemesi cok farkli bir algi yaratir....ytd
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ocak-şubat ayı haberiÜrdün Elektrik Dağıtım İdaresi (EDCO)'ne 1500'e yakın dağıtım transformatörü ve 200'e yakın orta gerilim metal clad hücre sevkiyatı gerçekleşti.ispanya-fransa-finlandiya-moritanya-etiyopya-brezilya ve diğerlerini yazmadım daha ,harbiden bunlarıda okumadınız mı ? bunlar 2 'nci fab. bünyesinde ama üretimde daha mobil traf. lara katanerlere, devre kes. ve kab. baş. larıda var, bunlar hepsi sistem olarak daha çok satılıyor,
kapasite kullanım oranı hızla değişir nasılmı? 2016 temmuzunda gerçek anlamda üretime başlayan bir fabrika ve yeni patentleri alınmış ürünler yelpazesini tanıtıp, üretmek başlangıçta zorludur. zaten 2016 nın son çeyrek bilançosuna bakınca anlamış olmanız lazımdı. bunun yanında ARALIK AYINDA DA ENDONEZYA FABRİKASI ÜRETİME BAŞLADI ? TABİKİ İLK BAŞTA PİYASA VE TANITIMI ZORLU VE ZAYIF OLACAKDIR VE 6 'NCI AYDAN SONRA İŞLER AÇILACAKDIR.
İŞTE ANKARA DAKİ 2 'NCİ FABRİKANIN DA DURUMU BUDUR.
ÖRNEK;ARALIK AYINDAN BERİ DEV MOBİL TRAFOLAR ÜRRETİLİYOR VE YOLLANIYOR, BİZ SADECE DAHA YENİ 2 TANE SİPARİŞ HABERİNİ GÖRDÜK DEĞİL Mİ ?
[/B]
-----------------------------------------------------------------------------
ARKADAŞLAR SORULARINIZ OLURSA LÜTFEN ÖZELDEN SORUN , AÇIKDAN CEVAP VERİNCE OLMUYOR VE YER KAPLAMIŞ OLMAKLA BERABER FAZLADA DİKKAT ÇEKİCİ OLUYOR , BİZ ÖZELDEN YAZIŞALIM SAYFA SUSSUN 15 GÜN , HEM ONLARDA RAHAT EDERLER.
Son düzenleme : deeplara68; 21-04-2017 saat: 17:36.
Yer İmleri