7,20-7,50 arasindan bir yerden uzun vadeli çıkış bekliyorum daha buna sıra gelmedi bende inşaallah bir an önce çıkmaya başlar ytd...
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
7,20-7,50 arasindan bir yerden uzun vadeli çıkış bekliyorum daha buna sıra gelmedi bende inşaallah bir an önce çıkmaya başlar ytd...
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdıklarım tamamen kendi düşüncelerimdir kimseye al tut sat yat gibi tavsiyeler değildir...
yarın birazda ben tırtıklıyım bakalım ağayı,,
bir tuş uzagımdasın![]()
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
budamı Kayserili yoksa topla topla diplere toplu ver pazarlığı vardı bugün sanki
bakın haa hacim var verin hesabı
çok akıllı zannediyor kendini
İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
6 aylık durgunlukta böyle ğüzide bilanço çıkarması,acaibime gitmedi degil hani,
lakin ondan daha az uzun bir süre öncede,böyle istikrarli bilanço ile ters orantılı meyil etmesi,alayı diim halk arzdan mı mutevellittir yaww
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
niye öyle diyorsun içerde bir kamyon çimento satmasa bile on tekne gönderse limandan 30-50 milyon dolarlık mal mı satamayacak yurt dışına koca holding nuh çimento. o kadar basite almayın.![]()
hacim var istersen ver diyorlar
yok ben birinci tur malımı aldım buraya vermem
beş tl ye çek orda verecem sana dermişim ahahhaha
Bende düşürdükçe tırtıklıyorum 20 lot 20 lot, bugün 7,46 dan verdi, bu fiyatları rüyamda görsem inanmazdım, versin bakalım, inşallah 6,50 lerden almakta nasip olur ilerki günlerde endekse ciddi bir düzeltme gelirse, adam manyak.
Şimdi Nuhun gemisini alırsın, birkaç sene sonra uzay gemin olur![]()
Yer İmleri