Sayfa 183/748 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283683 ... SonSon
Arama sonucu : 5978 madde; 1,457 - 1,464 arası.

Konu: NUHCM - Nuh Çimento

1. Bi sakin ol sayın ozbilek.. Bir de şu açıdan bak.. Sasa 1...lerdeyken çalışanları grev VS yapıyordu. Haber olarak servis ediliyordu.. 1,..lerden 14leri falan gördü sonra.. Yine THY 8 lerden 4.85 lere falan düştü.. Sonra oralardan 19 lara çıktı..herkesin kendi tercihi tabiki.. Kimler geldi kimler geçti. Şirket batsa da ben burdayım arkadaşlar..

2. Yarım saatte iyi işlem hacmi.. Bu hafta şu satışa konu lotları halledecekler herhalde..

3.  Alıntı Originally Posted by denizozbilek Yazıyı Oku
    Grafiğine ne oldu ben demiştim her türlü yükselen trend kırıldı demiştim... yeni grafiğin varmı??
    İmalı sozlerde bulunmaya gerek yok o kadar iyi biliyorsan stop olacaktın ben dün stop oldum bir kısmını bıraktım 6,50 civarı obo hedefi olma ihtimali yüksek ytd...

GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım tamamen kendi düşüncelerimdir kimseye al tut sat yat gibi tavsiyeler değildir...

4.  Alıntı Originally Posted by reis35 Yazıyı Oku
    Yarım saatte iyi işlem hacmi.. Bu hafta şu satışa konu lotları halledecekler herhalde..
    İnşallah zaten halloldugu an sıkıntısı biter ytd..

Yazdıklarım tamamen kendi düşüncelerimdir kimseye al tut sat yat gibi tavsiyeler değildir...

5. Arkadaşlar boş boş tahtayı izleyeceğinize şirketi arayın battınız mı diyin!!! Şirketten açıklama gelmemesi çok garip cimer e spk yı arayın sessiz kalmayın

6.  Alıntı Originally Posted by denizozbilek Yazıyı Oku
    Arkadaşlar boş boş tahtayı izleyeceğinize şirketi arayın battınız mı diyin!!! Şirketten açıklama gelmemesi çok garip cimer e spk yı arayın sessiz kalmayın
    Aradik hisse fiyatlariyla ilgilenmiyoruz diyorlar bilanço aciklaninca göreceğiz bu hissenin hikayeye ihtiyacı var maalesef iş yatırım da ihracat rakamları vardı nuhcm gayet iyiydi orda görmüştüm koklatmiyor adiler ytd...

7. CEO demeci;
    " İhracatta son durum nedir?

50'yi aşkın ülkeye klinker ve çimento ihraç ediyoruz. Toplam klinker ve çimento ihracatının yüzde 10’unu, deniz yoluyla yapılan ihracatın yüzde 22’sini gerçekleştiriliyoruz. Yeni pazarlar geliştirmeye devam ediyor. Yeni hedef pazar seçiminde ABD gibi niş pazarlara odaklanıyoruz."
    https://emlakkulisi.com/nuh-cimento-...tiracak/595078
    Tüm yazdıklarım şahsi kanaatlerim olup ytd değildir.

8. hepimize geçmiş olsun olsun arkadaşlar bu kağıt bana göre battı.bir hisse sürekli düşmez bu işte bir terslik var tepki vermeden sürekli düşüyor.şirketten hiç bir açıklama gelmiyor bilanço istese 250 milyon kar gelse bile bu hisseyi gene aşağıya basacaklar bizim bilmediğimiz birşeyler var ve bunu bilen birileri veya patronlar mal satma peşindeler...durum gayet açık net borsa 100 bine geldi nuh sürekli satış yiyiyor ve alıcı geldimi alıcıya istedikleri malı veriyorlar...bunları cimer e yazmamız lazım arkadaşlar

Sayfa 183/748 İlkİlk ... 83133173181182183184185193233283683 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •