Sayfa 184/748 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284684 ... SonSon
Arama sonucu : 5978 madde; 1,465 - 1,472 arası.

Konu: NUHCM - Nuh Çimento

1. 7,20 lerede geldi yarın bir gün 7 nin altı artık hayal değil paraşütü açtık artık hepimize büyük geçmiş olsun.herhalde nuh çimento batıyor bizim haberimiz yok.şirketinde haberi yok bu fiyatlara sessiz kaldıklarına göre büyük bir sıkıntısı var ve biz bunu bilmiyoruz

2. Ya yeter ya sus artık. Düşecekse bakacaksa sat kurtul tamammı

3.  Alıntı Originally Posted by denizozbilek Yazıyı Oku
    7,20 lerede geldi yarın bir gün 7 nin altı artık hayal değil paraşütü açtık artık hepimize büyük geçmiş olsun.herhalde nuh çimento batıyor bizim haberimiz yok.şirketinde haberi yok bu fiyatlara sessiz kaldıklarına göre büyük bir sıkıntısı var ve biz bunu bilmiyoruz
    meşhur olası ocak hareketi bu mu yoksa çok enteresan bir durum mal el değişimi mi yoksa ihracat beklendiği gibi değil mi anlayamadım var bir şey sadece rahmetlinin mal satışı (ilave halka arz/ırrz) durumudur umarım.

sadece cimer şikayeti bu işi düzeltir mi sanmam

asla yatırım/batırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by emre444 Yazıyı Oku
    Ya yeter ya sus artık. Düşecekse bakacaksa sat kurtul tamammı
    senin maliyet düşük herhalde zararımı karşılacaksan sana satabilirim

5. Benim maliyet 7.1tl olsun yine satmam.. Cimer bimer hikaye.. Para babalarına işlemez.. Onlar hep "ahlaklıdır"!!

6. arkadaşlar ben spk ya şikayet dilekçesini yazıp göndereceğim şirketin bu hareketlerinin incelenmesini talep edeceğim.yukarıya sürekli çıkan hisseleri brüt takasa alırlarken neden sürekli düşen bir hisseyi brüt takasa almadıklarını soracağım.hergün canım yanıyor bu adilerin hareketlerine zarar her geçen gün katlanarak artıyor ve birşeyler yapılmazsa zararlarımızın telafisi giderilemeyecek boyuta ulaşacak... lütfen sizlerde nuh çimentoyla ilgili spk nın sayfasından şikayetinizi gönderin ve bunu yapanların yanına kar kalmasın

7. Ak yatırım bugün şuana kadar 125 bin verdi dünle beraber durum böyle..kalan satılacak hisse miktarı emin değilim ama 2,5 milyon civarı sanırım...
    "Duyduğumuz her şey kanaattir, vak'a değil; gördüğümüz her şey perspektiftir, gerçek değil..."

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
    adamlar üç milyon lot satacağım diyor tahta düşmüyor hayret bir şey.
    ben tek bir lot satmam 6 usd den 1 usdye gelmiş tahta
    neyin edebiyatını yapıyorsun burda batacak kaçacak ne oluyor
    nuh holding 200 milyon usd ye düşmüş yaptığınız aragaza bak
    sorun bakalim hissedarlara 200 değil 500 milyon usd verseler bırakırlarmı şirketi ey yavrum heyy
    mirasyed,inin malları bu şekil yiyeceksin az bile yapıyorlar bence.
    İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

Sayfa 184/748 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284684 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •