Borsa uçuşta bu çöküşte. İyi ise çuhadar neden almıyor diye düşünmeden edemiyorum. Biz ondan akıllımıyız yaw))
Borsa uçuşta bu çöküşte. İyi ise çuhadar neden almıyor diye düşünmeden edemiyorum. Biz ondan akıllımıyız yaw))
Son düzenleme : çağrbey; 29-01-2019 saat: 17:42.
Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Yorum vakti geldi. Bir cusan klasigi yasandi . Sasirdik mi hayir! Bu cusan bi gun cikar 40 gun duser . pozitif olmaya calistim ama huylu huyundan vazgecmez cusanin karakteri bu. ytd
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bundan bir bok olmaz endeks yüzde 3 çıktı bu eksi kapattı endeks yüzde 3 düşsün bakalım bu nerede alır soluğu.direk 1.74 düşer.
LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ekdeks yarin eksi olur sebebi febld var .yurt içinde enflasyon raporu var . Özet cusan asagi 1.80 ilk durak sonrasi karanlik kuyu ,kurusun cusanin huyu. Nerdesin yatirimcisi magdur olmasin diye 4 ay sonra haberi verenler . Cusanda zulme devam . Ytd
Onlar o.cocuğu ne bizi kollaması.
LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zalimlerin zulmü butun siddetiyle cusanda devam ediyor . Borsanin 200 bin olmasini mi bekliyor hayir . Ky satin diyor benim kagidimi aldigin için seni cezalandiriyorum diyor. Satmiyorum Allahin izniyle. Zalimin zulmü ebediyen surmez . Bi gun aldigin bu ahlar gelir seni vurur .
Yer İmleri