Sayfa 30/385 İlkİlk ... 2028293031324080130 ... SonSon
Arama sonucu : 3079 madde; 233 - 240 arası.

Konu: CLEBI - Çelebi Yer Hizmetleri

1.  Alıntı Originally Posted by Reywal Yazıyı Oku
    TL bazlı da aynı tabloyu görebilir miyiz üstat
    Sn. reywal euro bazlı hedefler grafikteki rakamlar. Rakamları Euro kuru ile çarparak, TL olarak hedeflediğim ya da destek olarak beklediğim fiyatları kabaca bulabilirsiniz. Selamlar.

2. Çelebi sirkelen artık nedir bu rezillik endeks tüm zamanların rekorunu kırdı,,YÖNETİM İSTİFA daha ne duruyorsunuz ? vasıfsızlık diz boyu

3.  Alıntı Originally Posted by husman Yazıyı Oku
    Çelebi sirkelen artık nedir bu rezillik endeks tüm zamanların rekorunu kırdı,,YÖNETİM İSTİFA daha ne duruyorsunuz ? vasıfsızlık diz boyu
    20.000lot ile %2 yukarı, sonra 2000-3000lot ile tekrar 23.82 gösterdiler. Kağıt çok sığ. Baskı var gibi 24 üstünde görmek istenmiyor

yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by ugur.yuzgec Yazıyı Oku
    20.000lot ile %2 yukarı, sonra 2000-3000lot ile tekrar 23.82 gösterdiler. Kağıt çok sığ. Baskı var gibi 24 üstünde görmek istenmiyor

valla kardeşim inişi çıkısı geçtim de bizde böyle vasıfsız herşeyden bihaber bir ÇELEBİ yönetimi görmek istemiyoruz,, havacılık sektörünün en kötü şirketi durumuna düştü Çelebi'yi biz yönetmiyoruz sonuç ortada ::

5. Üç aylık bilanço için fikri olan var mı? Tahminler nedir? Zarar mı yazar, az bir kâr mı?

6. sabredelim endeks 100.000 olunca 25.000 'e değdirirler ÇELEBİ'yi yolda yürümekten aciz adamlar mı yönetiyor bu şirketi bu ne belirsizlik, vurdumduymazlık yönetim ::: herkes sizden şikayetçi ::::

7. Yarın temettü öncesi son işlem günü haberiniz olsun.

8. temmettü önce hafif yukarı biz asıl harekete kadar burdayız

ytd degildir

Sayfa 30/385 İlkİlk ... 2028293031324080130 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •