Sayfa 318/682 İlkİlk ... 218268308316317318319320328368418 ... SonSon
Arama sonucu : 5454 madde; 2,537 - 2,544 arası.

Konu: ISBTR - İş Bankası B

Şimdi isa mı değerli isb mi değerli. Malum isa 80 lot isc alıyor bedelsizde isb ise 4 lot demekki isa isb den 4 kat değerli gibi duruyor. Ama şuda var. İsa 1000 lotx 80 hak= 80 bin isb 29000x4=116 bin . Yani değer açısından isb isa dan nerdeyse 1.5 kat değerli kümülatif. Buna göre şu an isb 2860 ise isa 55 bin etmeli. Ama isa 46 bin ise isb 2480 lira etmeli. Fakat olayın aslı şu yüzü var. Olay burda bir zamanlar isc hissesi yoksa isa ve isb nin ederi gerçek değeri nedir?

2. Unutmayalim bir mal herkez alabiliyorken degerlidir

3.  Alıntı Originally Posted by RLC44 Yazıyı Oku
    Şimdi isa mı değerli isb mi değerli. Malum isa 80 lot isc alıyor bedelsizde isb ise 4 lot demekki isa isb den 4 kat değerli gibi duruyor. Ama şuda var. İsa 1000 lotx 80 hak= 80 bin isb 29000x4=116 bin . Yani değer açısından isb isa dan nerdeyse 1.5 kat değerli kümülatif. Buna göre şu an isb 2860 ise isa 55 bin etmeli. Ama isa 46 bin ise isb 2480 lira etmeli. Fakat olayın aslı şu yüzü var. Olay burda bir zamanlar isc hissesi yoksa isa ve isb nin ederi gerçek değeri nedir?
    yazının başında hatalı işlem var. onu düzelt lütfen. 4 kat 20 kat olmalı
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasası Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı içerisinde değerlendirilemez yatırım tavsiyesi içermez yatırım tavsiye niteliği taşımadığından Yatırımcı profilinize uymayabilir. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

4. arkadaşlar gene bilgi kirliliği oluşmuş.
    isatr isbtr kıyaslamalarına gidilmiş geçmiş sermaye arttırımlarına bakarak isctr karşılıkları tespit edilmeye çalışılmış

Ana sözleşmeyi okumadan işbank yatırımcı ilişkileri ile irtibata girmeden teyit almadan burada yazdıklarınız önce sizlerin
    sonrada bu yazdıklarınızı okuyanların zarar etmesine sebep olur

bu konu ile ilgili seneler önce yatırımcı ilişkilerine ana sözleşmeyi defalarca baştan sona okumuş bir yatırımcı olarak
    bulamadığım için sermaye arttırımlarının neden isctr üzerinden yapıldığını sorduğumda
    bana bunun GELENEKSEL olduğu cevabını verdiler

bakın ülkemizin en büyük bankalarından birinden aldığım yanıt bu
    siz bu GELENEKSELİ nasıl yorumlarsınız bilemem ...

isbtr ve isatr üzerinden sermaye arttırımına engel bir madde olup olmadığını sorduğumda ise herhangi bir engel olmadığı yanıtını aldım.
    bugüne kadar böyle sürdü ama bir isatr/isbtr sermaye arttırımında şu kadar isctr alır gibi bir durum kesinlikle yok

Olağanüstü yedeklerde biriken para sermayenin 5 katını geçmiş 23 milyarı aşmış.bu aslında ne kadar olağanüstü bir duruma hazırlık yapıldığınında
    göstergesi değil midir?

siz değerli ortaklarıma bu hisseleri borsanın fiyatlayamayacağını ,
    akbank ve garantideki imtiyazlı ve kurucu hisselerin imhasında olağanüstü yedeklerin nasıl kullanıldığını hatırlatır.

http://www.milliyet.com.tr/emektar-f...32/default.htm

http://www.milliyet.com.tr/yazarlar/...iriyor-520700/

babasından atasından miras kalarak bu hisseye sahip çıkanların sabrını örnek almanızı dilerim

bir kere olan tekrar etmez ama iki kere olanın üçüncüsüde olacaktır-Arap Atasözü

Evet fuat bey doğru demişsiniz de düzeltemiyom zaman geçmiş

Evet sayın fabtikatör, en güzelini siz yazdınız.

7. Bugün tavana kitleyecek olan varmı aramızda.

8. Bugün 2654 e İş B verecek varmı aramızda ?
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 318/682 İlkİlk ... 218268308316317318319320328368418 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •