Sayfa 7/418 İlkİlk ... 567891757107 ... SonSon
Arama sonucu : 3337 madde; 49 - 56 arası.

Konu: POLTK - Politeknik Metal

1.  Alıntı Originally Posted by speksavar06 Yazıyı Oku
    Sayın Kafkas ben bu devenin ne yöne gidecegini bir türlü kestiremedim. Umuyorum ki bu haberide birçok şirketin yaptığı gibi mal yedirmek için kullanmamıştır. Ama bu gün ki hareketleri hiç hoşuma gitmedi. Güvenilir bir hisse diye düşünmüştüm. Yarın göreceğiz bakalım. Ytd
    aynen sayın speksavar bekleyip göreceğiz

2. Sayın dudu bugünkü hareketleri yorumlarsa çok seviniriz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,669
     Alıntı Originally Posted by kafkaskartal Yazıyı Oku
    Sayın dudu bugünkü hareketleri yorumlarsa çok seviniriz
    Birisi mal istiyor.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

4.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Birisi mal istiyor.

Syg,
    Teşekkürler hocam

5. Her gün düşmeye devam

6.  Alıntı Originally Posted by kafkaskartal Yazıyı Oku
    Her gün düşmeye devam
    Umarım bunlar doğum sancısıdır ve devemiz kısa zamanda doğurur. Mayıs ayında devemiz mi dokuz doğuracak biz mi göreceğiz. Ytd

7. Çağrı süresi doldu 1 lot çağrıya veren olmadı....Hedef demekki çok yüksek....

8.  Alıntı Originally Posted by Efendi Yazıyı Oku
    Çağrı süresi doldu 1 lot çağrıya veren olmadı....Hedef demekki çok yüksek....
    Hedefin çok yüksek olduğuna bende inanarak bu hisseye girdim. Açıkçası bu hareketleri bekliyordum. Hatta daha da aşağısını da bekliyorum. Sadece ne olur ne olmaz treni kacırız diye düşünerekte satamadim.ihtimallere karşı da yarı yarıya da nakitte bekledim. Şimdi sıra geldi 19 altında tekrar alımlara geçmeye. Ben 18 in altına düşeceğini zannetmiyorum. Salı gününden itibaren 19 altından ufak ufak almaya başlarım. Beklentim gk çağrısı ve alınacak yüksek bir temettü veya bana göre bedelsiz kararı. Bu arada da açıklanacak iyi bir ilk çeyrek bilançosu da kaymagı olurdu. Ha bir de b grubuna geçme çabası. Temennim bu yönde olup asla bir yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 7/418 İlkİlk ... 567891757107 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •