Sayfa 15/415 İlkİlk ... 513141516172565115 ... SonSon
Arama sonucu : 3319 madde; 113 - 120 arası.

Konu: ALKA - Alkim Kağıt

Alıntı Originally Posted by puma_532 Yazıyı Oku
    Heves etmeyin önce 3.94 görecek. Sonra baskılanıp yükselirse yükselir. Ekranı izleyip sinirinizi yükseltmeyin.
    Bir ihtimal tabi de 4,22 düşüşte son nokta olması dilegi ile

Fayizler yüzde 25 leri görünce 4 senede fayiz ana parayı kazandırıyor yani F/K 4 böyle olunca spekte önemli birçok hissede F/K ları 4 yaptılar. Ne zaman fayizler 15 e iner bizim F/K larda 6ya çıkar ,bizim hisse avantajlı çünki yüzde 25 = fayize denk temettü öder ve 2 ay sonra, biryıl beklemek zorunda degiliz Ben şahsen temettüyü bekliyecegim. Hissenin 4 ler civarında gezmesi temettü bekleyen biri için önemli degil.

3.  Alıntı Originally Posted by hasan polat Yazıyı Oku
    İnşallah öyle olur dipsiz kuyu gibi. Alkim gibi sağlam duramıyor

4. Arkadaşlar biz yanmışız vallaha

ASUS_Z00LD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by hasan polat Yazıyı Oku
    Aga nereyi yazsak orayı görüyor spek çok kibar ve nazik bir beyefendi kimseyi kırmıyor tabii aşağı yönlü yazılan rakamlarda bu itinayi gösteriyor. Bakalım aynı kibarlığı yada centilmenliği 4.55 yazarsam yapacakmi? Iki vakte kalmaz 4.55
    Yatırım tavsiyesi değildir

6. Ak yatırım tek tuş 8 bin küsur satarak 4.21 kademesini indirdi. Allah yardımcımız olsun. Kendimizi kandırıp duruyoruz. Endeks 100 bin altına indiğinde ne olacak düşünmek istemiyorum.

7. 4.55 filan yazıyorum ama kağıdın tüm indikatörleri bozuldu. Allah sabır versin bizlere, satan ak yatırımın maliyeti belki 2.00 nin altındadır ama şu var benim pram bir düşerse yüzbin, yüzbin lotları olanın bin düşer onlar bir sabirliysa ben bin sabirliyim, artık sadece izlemedeyim, hoşçakalın.
    Yatırım tavsiyesi değildir

8. Ak yatırım 36 bin satışla hisseyi gebertmeye devam ediyor. Bedduamizi hakketti

Sayfa 15/415 İlkİlk ... 513141516172565115 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •