Sayfa 535/1013 İlkİlk ... 35435485525533534535536537545585635 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 4,273 - 4,280 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Sn.Kreş ceza almış olabilir
    Ceza Alanların Tespiti Analizi'mi okumadınız mı.. ? http://www.hisse.net/topluluk/showth...t=4172&page=33

Okuyun sorunuzun cavabını DIY (do it yourself) olarak bulun.. ( Reklam kampanyası sloganı gibi oldu yav..)

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Sn.Kreş ceza almış olabilir

Ayrıca dün gece biz geç yattık malum Fransa seçimleri şimdi herkes yorgun, birde dolar bugün tüm dünyada dayak yedi, halbuki tüm dünyaya dayak atmak için sağa sola gemi yollamışlardı, Trump yarında dağ fare doğurursa işin rengi hepten değişecek gibi

Not: Demek ki dün yoklama alsak siz yokmuşsunuz
    Selamlar, doğru yoktum..Walla olsaydımda Fransa pek sevmediğim bir ülke..seçimlerini felan izlemezdim..herkese iyi geceler..sağlıcakla kalın..

3.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Selamlar, doğru yoktum..Walla olsaydımda Fransa pek sevmediğim bir ülke..seçimlerini felan izlemezdim..herkese iyi geceler..sağlıcakla kalın..
    Yakaladık sizi

İyi geceler
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

4.  Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Ceza Alanların Tespiti Analizi'mi okumadınız mı.. ? http://www.hisse.net/topluluk/showth...t=4172&page=33

Okuyun sorunuzun cavabını DIY (do it yourself) olarak bulun.. ( Reklam kampanyası sloganı gibi oldu yav..)
    Teşekkürler,

Aslında forumda cezalı listesi yayınlansa böylece teşhir edilince daha etkili olabilir
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

5. bu arada bankalardaki dövizli mevduatın arttığı doğru, lakin bu TL mevduat bozdurularak yapılmış bir dolar mevduat değil..mesela 4 ayda, evet, dolar mevduat 16 milyar dolar artmış ama TL mevduatta azalma yok, 27 milyar TL artış var (bunun 20 milyar kadarı faizden) ama reel artış da var.. yani yurtiçi yerleşikler hala dolar almaya devam ediyor' lafı biraz nüanse edilmye muhtaç, doğru yorum şöyle olabilir : bankacılık sisteme 20 milyar dolar kadar para girişi olmuş ve çok az bi kısmı TL'ye dönmüş

6. vatandaş bankayı borçlandırarak bir nevi kredi çekerek dolar almış olamaz mı?
    3,90 iken 4,50 olacağına beni biri inandırmış olsa ben kredi çekip dolar alırdım
    bu arada 16 milyar $ ürkütücü bir rakam , inanılacak gibi değil , doğru ise 3,50 den bile tepki zor gelir, gelen tepkide çok cılız kalır
    Son düzenleme : ACIBİBER; 25-04-2017 saat: 02:38.
    Parayı hedefiniz yapmayın. 1$ Elli kuruş olacak
    duhul: eylül 2012

7. SSK Emeklileri yatirmistir dolarlarini..

8. Yıl sonu $ 3.30.

Sayfa 535/1013 İlkİlk ... 35435485525533534535536537545585635 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •