Sayfa 388/999 İlkİlk ... 288338378386387388389390398438488888 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 3,097 - 3,104 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    'Sırtımı Recep ağaya dayadım' dediği an bitmiştir bence Angaralıların gözünde...

Neyse sustum...Başka yazmayacam... Pardon...
    Ben onu bunu bilmem.Şimdiye kadar TV'lerde izlediğim kadarıyla bu kadar samimiyetden uzak,söyledikleri itici gelen bir aday görmedim.

Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    'Sırtımı Recep ağaya dayadım' dediği an bitmiştir bence Angaralıların gözünde...

Neyse sustum...Başka yazmayacam... Pardon...
    Eski buyuksehir yasasi olsaydi hic sansi yoktu ama bence akp yine alir Ankara yi. Ben Ankaralilari iyi bilirim.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2009-2012 Yunanistan krizinin sebepleri; 1-Döviz kurlarındaki istikrarsızlıklar.2-Genişleyen bütçe açıkları nedeniyle mali baskınlığın artması. 3-Özel sermaye akışlarının büyük oranda terse dönmesi. 4- Konut piyasalarının ve finansal piyasaların çöküşü. 5- Borç stoklarındaki artışlar.

4.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Eski buyuksehir yasasi olsaydi hic sansi yoktu ama bence akp yine alir Ankara yi. Ben Ankaralilari iyi bilirim.

Ankaralıları nasıl bilirsin üstat geçen seçim sonuçları bile başa baştı ben Ankaralıyım ben bile tahmin edemiyorum milletin son 1 yıldan sonra görüşü ne yönde değişti.

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Ankaralıları nasıl bilirsin üstat geçen seçim sonuçları bile başa baştı ben Ankaralıyım ben bile tahmin edemiyorum milletin son 1 yıldan sonra görüşü ne yönde değişti.
    Eger Ankara Yenimahalle ve Cankaya dan ibaret olsaydi bir sikinti olmazdi. Ankara Milliyetci ve muhafazakar bir yer. 25 yil gokceki secen bir yerden ne bekliyorsun. Ben 20 yildir gider gelirim kime sorsam gokceke vermedim diyor [emoji1]

6.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Haseki hafif kaldı bence...Baktı ki o yapamayacak/seçilemeyecek kendi başına...Kişilik ve vizyon yok...Sırtını madem bana dayadı söylemleri ile dedi veeeee...İş başa düştü Angarada...Sahaya indi...
    İstedigi yere insin..
    Bu sefer ankara layigiyla yönetilmeyecek.

MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. ŞOK da patlıcan 4.5tl geçen hafta 19 idi
    Biber 6 tl geçen hafta 14 idi.
    Hayrola?

Zararına mı satıyorlar..?

Nedense kabzımal dendi mi aklıma şu geliyor benim yaa..

8. Akpli cumhurbaskani konustugu icin mi caktilar borsaya?

MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 388/999 İlkİlk ... 288338378386387388389390398438488888 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •