Sayfa 200/597 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300 ... SonSon
Arama sonucu : 4774 madde; 1,593 - 1,600 arası.

Konu: BTCIM - Batı Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by CARİ Yazıyı Oku
    Bizim kimseye salladığımız yok.
    Yıllık 9.000.000/180.000.000=%5 temettü verimliliği diye dikkat et kanmayasın. Çünkü sen 1 lot için eski alanlardansın (benim gibi) 6 TL ESKİ FİYAT DİYELİM. 6/2,25=2,66 TL hisse başına verdiğini unutma. Yani nominal değer üzerinden sana söylenen
    Hisse temmettü verimliği hisse başına sen 2,66 TL verdiğin için yıllık sana getiri % 1,88 brüt olur. Yıllık FAİZ, ENFLASYON kaç?
    Hisse fiyatı da aynı seviyelerde olduğuna göre hatta daha aşağıda ((2,48*2,25=5,58 TL) Kaybını sen düşün. Bu Yönetim
    söylediği ile yaptığı hiç birbirini tutmadığını kaçıncı GK öğreneceksiniz.
    Biz sürekli yatırımcıya sallayanların sallamalarını gözler önüne seriyoruz.

Bedelsiz ne oldu 200 TL 4 tane 50 TL çevirdiler . Şu anda elinde 4 tane 50 TL den de az kaldı.

Ha bizim için hisse hala ucuz , sabırla bekliyoruz.

Sönmüş ateşin KÜLLERİN den doğmasını bekliyoruz.

ytd.
    Saygılar,
    Evet yönetim mi tutmuyor verdiği sözleri.Bunu eleştirecekse biri bu sana düşmez.Ya sen senin durumun ne olacak senin yönetimi eleştirecek durumun mu var burada.Bazı yazıları yazarken hiç yüzün kızarmıyor mu acaba?

Bende daha yanındakinin kim olduğunu bile bilemeyenleri serivereceğim burada ortalığa ondan sonra ağlamak yok ama.Sürekli herkes ile boş boş konuşacağına sen önce şapkayı önüne koy kendi aklını başına topla.Tonlarca malın var elinde ama elinde 1000 lot malı olanlar gibi davranmandan daha komikte hiçbir şey olamaz burada.3-5 ay önce birileri burada şirketi kayyuma devrederken neden hiç sesin çıkmadı yoksa bir yakının o ara 10 liralarda verdiği malı mı yerine koymakla meşguldü?

Peki bunları neden yapıyorsun burada.Çünkü elinde tuttuğun tonlarca maldan ettiğin zarar dururken tahtada ettiğin 3-5 lot tradeten kazandığın 3 kuruş için yapıyorsun bunları.Yapma.

Hiç kimse başta sen olmak üzere buradaki bir kaç kişi kadar bu tahtadaki dümencilerin ekmeğine yağ sürmedi.

Ne dedim ilk olaylar olduğunda savcılık lafı ettim,geçen bir daha tekrarladım burada mangalda kül bırakmayan bazılarınız kelime bile edemedi.Çünkü aranızda kimlerin savcılık lafı duyulduğunda nabzının tavana vurduğunu ben çok iyi biliyorum.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 26-02-2019 saat: 10:57.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Tahtadakide tahtada dağıttığı malı toplayabilmek için senin gibi şirketi kayyuma devreden geriz.kalılara teşekkür ediyor zaten.Bak darılmaca yok.Tahtadaki çantacılar ile beraber mutlu mesut ne güzel aynen böyle devam edin.Çünkü belli ki 3 kuruş kazanmak için midenizin kaldırmayacağı şey yok.Laflarımda zorunuza gitmesin az bile yazdım.

Hayatımda bu işlerde çok insanlar gördüm ama senin kadar cahiline zor rastlanır.Senin gibi biri olsa olsa burada kendi nicki ile yazamayacak birinin ancak 2. ve 3. nicki olur.Gerçek hayatta senin gibi birinin olması bilimsel olarak mümkün değil çünkü.Çantacılar ile iş tutandan da bu piyasada herkes bilir bir cacık olmaz.Bugün mutlu olursun 3 kuruşa yarın herkesten çok ya burada ya da başka yerde ağlarsın eğer o da gerçekten senin gibi biri reelde varsa......
    Hala edep sınırları dışındasın.hazımsızlık,böyle birşey demek ki.sizin amacınızı yıllardır ben çözdümde başkalarını bilmem.kağıdı ky ye aldırıp on yıllarca,şöyle olacak böyle olacak,anzer balı yiyeceğiz diyerek.uyutmak.Eğer üç kuruş para kazana biliyorsam ne mutlu bana.sizin gibi ileri zekalılara uyarsak değil üç kuruş para kazanmak cebimizdekilerde ateşteki buz gibi eriyip gidiyor.ytd.

3.  Alıntı Originally Posted by Badi Yazıyı Oku
    Hala edep sınırları dışındasın.hazımsızlık,böyle birşey demek ki.sizin amacınızı yıllardır ben çözdümde başkalarını bilmem.kağıdı ky ye aldırıp on yıllarca şöyle olacak böyle olacak,anzer balı yiyeceğiz diyerek.uyutmak.eğer üç kuruş para kazana biliyorsam ne mutlu bana.sizin aklınıza uyarsak değil üç kuruş para kazanmak cebimizdekilerde ateşteki buz gibi eriyor.ytd.
    Ben senin gibi topiğe tarihi zirvelerinde yazı yazmaya başlamadım.Geldin buraya çok biliyordun da ondan mı hisse en dibini gördü.Sen hangi edepten bahsediyorsun. 10 lirada burada yaptığın giderleri mi unuttun.Satsaydın malını ben mi engel oldum.Ya sizde hiç utanma yok mu?Daha 3-5 ay önce kayyuma devrediyordun bu şirketi hiç mi yüzün kızarmıyor.Sen bir reel kim olsan senle de görüşeceğiz cin olmadan adam çarpıyorsun aklın sıra.Allah akıl fikir versin.Ama hiç sanmıyorum.

Bana uyma sen tahtadaki çantacılara uy bundan sonra.Körle yatan şaşı kalkınca seni de göreceğiz burada.

Aklında bulunsun özgürlük diye birşey yok bu topicde herkes yazdıklarından kanun nezdinde sorumlu bu da kulağının bir yerine küpe olsun.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

4. 10 lirada herkes malını satsa sadece bizde kalsa da köşe olsak diye konuşan bazıları bu topicte daha sonra en çok ağlayanlar oldu.El insaf yani.Bak Badi bu son yazdıklarımı da iyi oku.Ben reel gerçeklerden bahsediyorum senin gibi atmasyon yapmıyorum sanalda.Ha incider işine gelince de Ben kanunen bunları yapamam sen bunları Pala geliyor Pala diye şirketi arayanlara sor.Onlar iyi bilir bu işleri.Ben kısa vadeli işlem yaptığım hiçbir hissenin topiğinde de yazı yazmam.

İlk genel kurula katıldığımda elimde bulunan lotu 2,25 le çarp elimde + sı vardır asla - si olmaz.Beni tahatada atlayıp zıplayıp buralarda destanlar yazıp nette + olanlarla karıştırma.Ondan sonra kalkmış burada bize laf etmiyormusun insanın kanına bu dokunuyor başka bir şey değil.O yüzden burada edepsizliğin kralını bana yapmışken benim sana verdiğim cevaplar çok edepli.Bundan sonra sana da gereken cevabı veririm çalma kapımı çalarlar kapını.Akıl oyunları nasıl oynanırmış görürsün.

Bunu burada yazmamak için kendimi zor tuttum tahtada bu işi yapan sıfır karekterler; elinizden geleni ardınıza koymayın.Ama bizim elimizdeki malı rüyanızda bile göremezsiniz.Bizi buradaki çapulcular ile ya da çapulcular gibi davrananlarla karıştırmayın.

Tahtada bu işi yapanlara toz kondurmayanlara da selam olsun.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 26-02-2019 saat: 11:48.

5. Bayım bu topiğe girdiğim tarihe bak bakalım tarihi zirvedemiymiş.se yönetime hakkımı almadan gitmem,diyerek sözde atar bence şow yaparkende ben buradaydım.hafiften demans başlangıcı var aman kendine dikkat et.
    Ben hala bu şirketin kayyuma devredildiği taktirde bunlarda bin kat daha iyi yönetileceğine inanıyorum.ytd.

6.  Alıntı Originally Posted by Badi Yazıyı Oku
    Bayım bu topiğe girdiğim tarihe bak bakalım tarihi zirvedemiymiş.se yönetime hakkımı almadan gitmem,diyerek sözde atar bence şow yaparkende ben buradaydım.hafiften demans başlangıcı var aman kendine dikkat et.
    Ben hala bu şirketin kayyuma devredildiği taktirde bunlarda bin kat daha iyi yönetileceğine inanıyorum.ytd.
    Herşeyi bilen sen burada bana nickleri tek tek saydırtma onların yaptıklarından mı bir habersin?Onlara tek kelime etmiyorsun?Kiminle iş tutuyorsan benim gözümde artık sende o kategoridesin.2,20 den işlem gördüğünde piyasa değeri kaçtı bu şirketin.Bilanço hep zarar gelse şirketin şu anki piyasa değerinin bilmem kaç katı ederi olan varlıkları varken kayyuma nasıl devrediliyor anlat herkes öğrensin.Bu mu özgürlük atmasyon yazı yazmak mı senin özgürlükten anladığın bana bunları anlat.

Ne senden ne buradakilerden ne de tahtadakilerden korkmuyorum.Çünkü ben elimdeki malın değerinin ne olduğunu biliyorum.Benden alamadıklarına göre oyunu kazanamayacaklarını da biliyorum.İsteyen istediği kadar tahtada atlayıp zıplayıp hoplayabilir.Karışırsamda namerdim.Ama bize burada daha fazla maval okumayın artık.Yeter.

7. Bak tekrar ediyorum,ben patron ve patroncuların karşısındayım.diğer nickler böyle berbat yönetim gösteren patronu savunursa direk onlarında karşısında olurum.Bir daha bana neden diğer nicklere laf etmiyorsun diye sorma.
    Kayyuma şirket devredilir devredilmez o ayrı konu benim söylediğim kayyuma dahi devredilse daha iyi yönetilir.okey.

8.  Alıntı Originally Posted by Badi Yazıyı Oku
    Bak tekrar ediyorum,ben patron ve patroncuların karşısındayım.diğer nickler böyle berbat yönetim gösteren patronu savunursa direk onlarında karşısında olurum.Bir daha bana neden diğer nicklere laf etmiyorsun diye sorma.
    Kayyuma şirket devredilir devredilmez o ayrı konu benim söylediğim kayyuma dahi devredilse daha iyi yönetilir.okey.
    Sen tam bir cahilsin.İnşallah bu lafları da sağda soldaki atmasyonlar kulağına geldiği için yapıyorsundur.Göreceğiz bakalım kim kime hakkını helal edecek ya da etmicek.Ha nasıl mı bu kadar eminim çünkü ben ne yapıp yapmadığımı çok iyi biliyorum.Buradaki bazıları gibi yanımda oturan adamları tanımıyorum ayağına yatmıyorum.

Yani adam burada patrona sallıyorsa gerçek hayatta ne yaptığının bir önemi yok adam burada patrona sallamıyorsa gerçek hayatta yaptıklarının bir önemi yok öyle mi?Gerçekler çok acıdır Badi Beyi miz.Ve er geç ortaya çıkar.Sen ayakta uyumaya devam et.

Bak mesela burada bir vatandaş var kasası para dolu bir başka şirketi bedelli yaptırtıyor ama burada patrona sallıyor sorun yok.E bende sabah akşam onun patronuna sallıyorum.Şimdi iyi adam kim?Burada o mu ben mi?

Sayfa 200/597 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •