Sn algun cogu arkadaş burda muhasebeci degil bende dahil ve ikinci aciklamada yapmişsin şirket le ilgili ....Bilgilendirmeden benim kafam karisti şirket için olumlumu olumsuzmu hiç bisey anlamadim.
Sn algun cogu arkadaş burda muhasebeci degil bende dahil ve ikinci aciklamada yapmişsin şirket le ilgili ....Bilgilendirmeden benim kafam karisti şirket için olumlumu olumsuzmu hiç bisey anlamadim.
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Bazen de satış yapıldı açıklaması ile korkutma yaptıktan sonra hisseyi güzel alıyorlar...bence kişilere ve kurumlara odaklanmamak lazım...kişilere odaklanacak olursak ben çin atasözünü hatırlatmak isterim..hani küçük kafalar kişileri tartışır diye...biz olaylara odaklanalım...şirket cirosu ve karı ile yepyeni bir şirket olmuş mu olmamış mı ?? cevap : evet olduğuna göre sıkıntı yoktur..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
satış işlemi
kaça yapılmıştır
kime yapılmıştır
belki
sag cep sol ceptir
önemli olan kimin aldıgıdır
27/02/2019 DİKRAN ACEMYAN DURAN DOĞAN BASIM 828.983,75 657.578,75 5,00% 3,97%
file:///C:/Users/dunya/Downloads/27022019%20KAP%20Bildirim.pdf
kap haberi budur..828 bin lottan 657 bin lota düşmüş miktarı...171 bin lot satış olmuş....şirketteki payı %5 ten ,%3,97 e inmiştir..bu miktar çok da yüksek değildir..bizim ciğerci arkadaşta dahi geçmişte o kadara yakın lot vardı diye hatırlıyorum..ki aramızda bu miktardan çok daha fazlası elinde olanlar var...
adama belki de lazım olduğu için bizim bilmediğimiz bir nedenden satış yapmıştır veya zorunda kalmıştır..dediğim gibi kişilere değil olaylara odaklanmak lazım..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Satışı acemyan yapmışsa eğer bu hiç te güzel bir durum değil, yıllardır 10 lira verseler vermem diyen adamın satış yapması MANİDARDIR.
Kİ BU SÖYLEMİ HİSSE YAPICISI ÇOK SIK KULLANMIŞ DİLLENDİRMİŞTİR.
Arkadaşlar yönetim hakk olan bir satış
satış borsada işem gören lotlar üzerinden deyil
kime yapıldıgı çok önemli
birde tabiki fiyatı
satıcını istegi kadar alıcının istegi önemli
günaydın evet keko'nun dediği doğrudur zamanında buna yakın lot bende vardı. ama şimdi kalmadı.
enteresan olan haber 27 şubatta gelmiş
ondan önceki günlere baktım
yüklü işlem olan gün yok.
bence yatırımcıyı korkutup panik yaptırma satışı
korkmayın arkadaşlar
yılmayın arkadaşlar. direnin
ayak oyunu derler bunlara
peki babası elindeki %8 paydan neden satmamış da yavrusu satmış
aylar ve yıllar öncede yazmıştım bu şirketin en büyük sorunu
sahipleri ve onlara duyulmayan güven
şahsi fikrim beni bağlar
Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Kanal İstanbul projesi ile ilgili, Bu yılın Haziran ayına kadar ihalenin yapılacağını ve bu sene işe başlanacağını tahmin ediyorum dedi.
kimin yanındaydı bu kanal DURDOnun mu
https://www.borsagundem.com/haber/ka...iklama/1391432
Yer İmleri