Originally Posted by
Atma
2019 yılı 1 ocakta bir paket kağıt ne kadar dı şimdi ne kadar artış sıfır artış filan yok , patron mal aldı haberleri 1 sene öncesine ayit , hep böyle oluyor Alka birileri geliyor sayfalarca yazıyor sonra malı basıyorlar sonra herkez gene ağlıyor , bir gurup Alkaya girmiş anlaşılan
ciro 2017 yılında 235 milyon iken 2018 yılında 353 milyon olmuş...kar ise 27,3 milyon iken 47,3 milyon olmuş...artış yok ise bu kar nerden geliyor ??
ikincisi buraya gurup falan gelmemiş...kim gelmiş ne kadar almış bilmem..hisseyi alırken de herkes şu hisseyi alsın dediğimiz de yok...isteyen alıyor isteyen de satıyor..bu hisseyi ucuz gördüm ve de bilançolarının iyileşeceğine inandım..bu düşünceme göre de hisseyi alıyorum...bu hisseyi ömür boyu da taşıyacak değiliz..
şu anda dolar çıkış trendinde görünüyor ben bu süreci alkada geçirmekte fayda gördüm...şu anda rüzgar alkanın arkasında esiyor..bir çok hisse çok çıktılar bir tek çıkmayan alka kaldı...bana göre ucuzdur..
kimse de bana göre alıp satmasın...kimsenin alışına veya satışına da karışmam..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri