Sayfa 1390/1527 İlkİlk ... 39089012901340138013881389139013911392140014401490 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 11,113 - 11,120 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    Ben dunde sordum bugunde soruyorum niye bu kagit icin raporlar yazmiyorsunuz diye. Eskiden bilancosu belli olmayana rapor mu yazilir diyordunuz dedim. Simdi bilancoda geliyor.
    Geliyorda direkt bilancoyu etkileyen sogut olayi mahkemelik sahip olayi mahkemelik danis manin son sozu cok koydu bu hisseler icin
    WASTE OF TIME=ZAMAN KAYBI
    Ardindan samimiyim tabi bunla. Malmisin git tavandan al hersey bitsin belirsizlikleri cok fazla bu hissenin. Senin mahkeme olayi dedigin dosya agir dosya 1 yili bulabilecek bir dava o dedi. Ha diyince olmaz bu isler dedi.

Hepsi tamam da bu danışmanı ve dediğini anlamadım. Kaçırdım galiba bunu. Bi hatırlatsanız , konuyu biraz açsanız. Zira bu satışı kafamda çözemedim , önemli bir kırılma var gibi düşünüyorum o bakımdan.

2.  Alıntı Originally Posted by barbaros_ Yazıyı Oku
    rezervi kaybeden kozal,ama ondan daha çok düşen bir kozaa,

ucuz olduğunu yazdım kaçkez. hemde ınanılmaz ucuz... ama alıcı yok.. bu 2 godusun elınde surunuyor...

aracı kurumlar incelemıyor kağıdı ,,,al vermek için incelemek lazım.....

varlık fonunun burdan toplaması lazım... bidaha bu fırsatları bulamaz
    Kozaa şu an hangi sahalarda maden çıkarıyor? Tşk.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

3.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    Ben dunde sordum bugunde soruyorum niye bu kagit icin raporlar yazmiyorsunuz diye. Eskiden bilancosu belli olmayana rapor mu yazilir diyordunuz dedim. Simdi bilancoda geliyor.
    Geliyorda direkt bilancoyu etkileyen sogut olayi mahkemelik sahip olayi mahkemelik danis manin son sozu cok koydu bu hisseler icin
    Ardindan samimiyim tabi bunla. Malmisin git tavandan al hersey bitsin belirsizlikleri cok fazla bu hissenin. Senin mahkeme olayi dedigin dosya agir dosya 1 yili bulabilecek bir dava o dedi. Ha diyince olmaz bu isler dedi.
    Bugün önce kozal'ı, ardından kozaa'yı ufak zararlarla sattık. Omuzlarımdan o kadar büyük bir yük kalktı ki anlatamam. Her gece sabaha kadar strateji belirle, tüm gün ekran başına kilitlen, sonuç; her gün "waste of time". Tavan yaptıkları gün gelip alırız tekrar...

4.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Koza ipek spekülatif hareket eden hisseler. Kozal ise esas oğlan. Mahkeme sonucunu benim kestirmem imkansız, daha önemlisi bıyıklı gelecek haberi nasıl kullanır...

2012 2013 te kozaa ve ipek trade ederdim. Kozaa maden sahalarında arama yapıyordu, hala devam ediyor mu? Yaklaşık 6 7 yıl geçmiş. Maden çıkarmaya başladılar mı?
    Konak ve elmalı sondaja devam. Birde konakta ağaçları felan kesip yol açma ..vs yapmışlar.

Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    Evet ve denizkiraz yine hakli çıktı beyler dağılın..
    Fiyat diplerde ve tarihi senelik bilanco gelecek bu sefer biraz artı fiyatlar dedim ama bu da bok oldu..mahkemenin bitmeyeceğini açıp son mahkemenin tutanaklarini okuyan anlar zaten özel bir zekaya gerek yok. Onda hemfikiriz ve siradaki mahkemeyi fiyatlamayacağı konusunda da.. senin sahiplik olayın artik netleşti..bunlar kesinlikle sahipliği almadan yeni ruhsat isletme onayi vermeyecekler.. gözüken suana kadar o..aksi yönde hicbir gayret göremedik ki olanı da kaybettik.. 4 ay devam bu şekilde 3-4 ay sonra büyük üçgenin bir tarafa kırılma zamanı geliyor.. bakalim ne olacak ozaman..tabii bu aralar aşagi kirmazsa.. 5.50 altı felaket..

Alıntı Originally Posted by ucanlaz Yazıyı Oku
    Üstad sen de garip bir stres heyecenlı olma durumu var sanki..daha önce de benzer bir cevap yazdın bana baska birine yazdığım bir konuyu kendi üstüne alındın.. yine aynısı oldu ben baska birini ekleyip cevap yazdim seninle alakası yok konunun sen nasıl üstüne alındın anlamıyorum..ayrica kozalarin aralarındaki temele ben de senin kadar hakimim zaten geçmişten bugüne..
    uzman alıntıladığınız cevabı bana yazmıştı,dikkat ederseniz görürsünüz,heycan yok...sadece 2 aracı kuruma sinir var.

7.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Kozaa şu an hangi sahalarda maden çıkarıyor? Tşk.
    Hocam zati aralarındaki anlaşma gereği faaliyetleri yine kozala yaptıracak. Faal.Rap. öyle diyor.

Eğer faaliyet başlarsa tabiki

8.  Alıntı Originally Posted by grigök Yazıyı Oku
    Konak ve elmalı sondaja devam. Birde konakta ağaçları felan kesip yol açma ..vs yapmışlar.
    6 7 yıldır hala arıyorlarsa aracı kurumların rapor yazmaması normal. Hele bulup çıkarsınlar madeni sonra tahminler gelir. Belki 6 7 yıl daha arayacaklar, kim bilir?
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Sayfa 1390/1527 İlkİlk ... 39089012901340138013881389139013911392140014401490 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •