Sayfa 1391/1527 İlkİlk ... 39189112911341138113891390139113921393140114411491 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 11,121 - 11,128 arası.

Konu: Ortaya Karışık

Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    Ben dunde sordum bugunde soruyorum niye bu kagit icin raporlar yazmiyorsunuz diye. Eskiden bilancosu belli olmayana rapor mu yazilir diyordunuz dedim. Simdi bilancoda geliyor.
    Geliyorda direkt bilancoyu etkileyen sogut olayi mahkemelik sahip olayi mahkemelik danis manin son sozu cok koydu bu hisseler icin
    WASTE OF TIME=ZAMAN KAYBI
    Ardindan samimiyim tabi bunla. Malmisin git tavandan al hersey bitsin belirsizlikleri cok fazla bu hissenin. Senin mahkeme olayi dedigin dosya agir dosya 1 yili bulabilecek bir dava o dedi. Ha diyince olmaz bu isler dedi.
    deniz bizim aracı kurumlar,iş işten geçtikten sonra yorum yapıyor malsesf öngörü koca bir sıfır.burda aracı kurumlarından destek alan kaç yatırımcı var ?

mahkemenin 1 sende birmeyeciğini söylemişler,neye dayanarak ? hiç bir mahkemenin karar zamanı hakkında dosyaları görmeden fikir yürütmek, yazı tura atmaktır.

benim öngörüm bu hissede yabancı yukardan sattığı malı aşşağıdan toplamak için 2-3 aracı kurumu kullanıyor,,,ama satmak olsa çıkarıyor gibi yapar gömer,petkimdeki gibi..

2.  Alıntı Originally Posted by grigök Yazıyı Oku
    Hocam zati aralarındaki anlaşma gereği faaliyetleri yine kozala yaptıracak. Faal.Rap. öyle diyor.

Eğer faaliyet başlarsa tabiki
    Hele bir bulsunlar çıkaracak madeni, sonrası kolay :-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

3.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    6 7 yıldır hala arıyorlarsa aracı kurumların rapor yazmaması normal. Hele bulup çıkarsınlar madeni sonra tahminler gelir. Belki 6 7 yıl daha arayacaklar, kim bilir?
    Rapor olayını gedik yatırımdan üzeyir bey radyoda şöyle anlattı " normal şirketler olsa durumları gayet iyi. Ancak mahkemeleri bilmediğimizden dolayı görüş bildirmek istemiyoruz" Yani mahkemeleri bekliyorlar. Herkes gibi.

5. 45'ler nostaljik oldu diyorduk,
    vay anasını sayın seyirciler.

Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    Abi temeli kimden ogrenebilirim var mi su iyi dedigin biri
    Abi pardus isra cinali ustalar varr hepsi sen de zaten bir de kozal da commandante üstad var kozal in temelini en hakim kişi ama cok asabi bir abimiz ve bilgisi kit olanların yorum yapmalarina ve teknikcilere feci ayar oluyor..kızdı yorum yapmiyor ama soru soranlara cevap veriyormuş biri yazmıştı..hatirladigim kadari ile sen bir ara kozalda teknik paylaşmaya badladiginda sanada giydirmişti üstü kapalı [emoji23][emoji23]
    Senin sordugun sekilde profesyonel birini ben maalesef rastlamadım. baska topiklerde çok saglam temelciler var goruyorum..akadian transfer teklif etsin..yani uzun lafun kısasi senin aracı kurumdakinin verdiği cevabin ustune pek te temelci aramaya gerek yok..adam dava sonuçlanana kadar olan doneyi sana net olarak iletmis bize de kapak olmuş..
    Kısacası profesyonel analiz yapabilenler buralarda ömür torpulemiyor uzuyorlar kozalardan.. onlar mahkemeden sonra gelirler sanırım..
     Alıntı Originally Posted by barbaros_ Yazıyı Oku
    uzman alıntıladığınız cevabı bana yazmıştı,dikkat ederseniz görürsünüz,heycan yok...sadece 2 aracı kuruma sinir var.
    [emoji1][emoji1]yok hocam ipman başlattı konuyu formet ve kozaa lot fiyat karşılaştırmasi ile ilgiliydi..sorun degil..

7.  Alıntı Originally Posted by grigök Yazıyı Oku
    Rapor olayını gedik yatırımdan üzeyir bey radyoda şöyle anlattı " normal şirketler olsa durumları gayet iyi. Ancak mahkemeleri bilmediğimizden dolayı görüş bildirmek istemiyoruz" Yani mahkemeleri bekliyorlar. Herkes gibi.
    Henüz araması devam eden madenin hangi raporunu yazacaklar acaba? Rezerv, tenür, çıkarma maliyeti...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Alıntı Originally Posted by ucanlaz Yazıyı Oku
    Abi pardus isra cinali ustalar varr hepsi sen de zaten bir de kozal da commandante üstad var kozal in temelini en hakim kişi ama cok asabi bir abimiz ve bilgisi kit olanların yorum yapmalarina ve teknikcilere feci ayar oluyor..kızdı yorum yapmiyor ama soru soranlara cevap veriyormuş biri yazmıştı..hatirladigim kadari ile sen bir ara kozalda teknik paylaşmaya badladiginda sanada giydirmişti üstü kapalı [emoji23][emoji23]
    Senin sordugun sekilde profesyonel birini ben maalesef rastlamadım. baska topiklerde çok saglam temelciler var goruyorum..akadian transfer teklif etsin..yani uzun lafun kısasi senin aracı kurumdakinin verdiği cevabin ustune pek te temelci aramaya gerek yok..adam dava sonuçlanana kadar olan doneyi sana net olarak iletmis bize de kapak olmuş..[emoji1][emoji1]yok hocam ipman başlattı konuyu formet ve kozaa lot fiyat karşılaştırmasi ile ilgiliydi..sorun degil..
    kusura bakma yanlış anlamışım temelciler biraz asabi oluyor heralde

Sayfa 1391/1527 İlkİlk ... 39189112911341138113891390139113921393140114411491 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •