Ünüversiteleri bugün kapatsanız İDDAA EDİYORUM:25-30 yıllık (belki deha fazla) ÜNÜ MEZUNU STOĞUMUZ VARDIR
Aksini iddaa eden varsa gelsin tartışalım
saygılar/başarılar
Ünüversiteleri bugün kapatsanız İDDAA EDİYORUM:25-30 yıllık (belki deha fazla) ÜNÜ MEZUNU STOĞUMUZ VARDIR
Aksini iddaa eden varsa gelsin tartışalım
saygılar/başarılar
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
Bıktım Usandım valla bu Ülke de aptal yerine konulmaktan..Bu nedir ya..
Efendim Varlık Fonu'nun satışına çok tepki gelecek ne yapalım ? Mansur Yavaş'ı gündem yapın, onunla oyalayın.
Efendim Büyüme rakamları çok kötü ne yapalım ? Ezan,bayrak edebiyatı yapın.Onunla oyalayın.
Efendim Tanzim kuyrukları aldı başını gidiyor ne yapalım ? Beka,beka diye oyalayın
Bir çok ilde hatta kazadaki yüksek okullarda doçent ve prof tayfası derslere bile girmiyorlar.
Bazılarının o yerleşim yerlerine ailelerini bile götürmedikleri söyleniyor.
Bu hocaların kağıt üzerinde eğitim verdiği (!) bir öğrencinin kime hayrı dokunacak...
Bence tüm sorunlarımızın altında ama tüm sorunlarımızın altında NUFUS ARTIŞIMIZ var...
Yavaşlamış hali bile çok....
1,1-1,3 milyon arası artıyor nufusumuz yılda
Bu kadar genci o deli dolu çağlarında bir yerde meşgul etmen lazım
Onun adı da ünüversite....
saygılar/başarılar
Bence tüm sorunlarımızın altında ama tüm sorunlarımızın altında NUFUS ARTIŞIMIZ var...
Yavaşlamış hali bile çok....
1,1-1,3 milyon arası artıyor nufusumuz yılda
Arkadaşlar
"Bir uzman olarak söylüyorum ;Bizim 82 milyon vatandaş+4 milyon Suriyeli/Afgan+50 milyon turist+16 milyon sığır+42 milyon koyun/keçi+300 milyon adet kanatlıya bakacak coğrafyamız yok "
Toprağımız yok
Düz arazimiz yok
Verimli arazimiz yok...
HEM VALLAHİ
HEM BİLLAHİ
HEM TİLLAHİ YOK
İster kabul edin ister etmeyin...
saygılar/başarılar
Bir de içerdekileri afla dışarı çıkarmaya çalışıyorlar...Bi işsiz ordusu da orada...Hem de potansiyel daha belalılar birçoğu...
Sn Tengri Han
Sığırın+koyun/ keçinin+tavuğun konumuzla ne alakası var diyorsanız?
Özellikle tavuk daha az olmakla beraber sığır, daha az olmakla beraber koyun, en az olmakla beraber keçi İNSANIN YİYECEĞİNE ORTAKDIR....
İNSANA RAKİPDİR...
Bu manada dünyada nesli en önce tükenecek hayvan tavukdur en son KEÇİDİR
Keçi dağda bayırda insanın yemedikleri ile rahatlıkla doymaktadır...
Mesela tavuğun yediği yemlerin hemen hepsi insanlarında tükettiği ürünlerdir
saygılar/başarılar
Yer İmleri