Sayfa 394/1000 İlkİlk ... 294344384392393394395396404444494894 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 3,145 - 3,152 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

güzel haber sağol
    devletimiz daha çok vergi kazanacak
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    geçen sene 12 tl den aldığım 6 lı mini magnumlar 20 tl den piyasaya sürülmüş hayırlı olsun tek büyük magnum kaç para acaba
    Yemeyin o pis yağlı yağlı şeyleri yav...Yiyecekseniz az yiyin ama butik dondurma yiyin elle yapılmış bildiğiniz yerden alıp...

Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Yemeyin o pis yağlı yağlı şeyleri yav...Yiyecekseniz az yiyin ama butik dondurma yiyin elle yapılmış bildiğiniz yerden alıp...
    çocuklar seviyor ben o tip şeylerden buz yiyorum genelde
    bir halt olacağı yok.

rafından Hazırlanan Analiz:
    "Dün akşam açıklanan Fed toplantısının beklendiği gibi güvercin tonda olması ile dolar endeksinde negatif fiyatlamaların arttığını izlemekteyiz. Fed'in dün akşam sona eren iki günlük para politikası toplantısında faiz oranlarında değişikliğe gitmedi. 2019 yılı için faiz artırımı tahminini 2'den sıfıra düşürdü. Son iki haftadır yukarı yönde eğilimini sürdüren Fed toplantısı ardından dün akşam saatlerinde 5,4079’a kadar geri çekildi. Bu sabah ise kur %0,40’lık artı ile 5,44 üzerinde bulunuyor. Kurda 5,40-5,47 bandı dışındaki hareketlerin netleşmesi halinde teknik yönde önemli olabilir."
    bir halt olacağı yok.

5. Dün akşamın en güzel yanı dolar üzerindeki negatif fed goygoyu uzun bir süre bitti artık. Bunda sonra fed politikasında olabilecek değişiklikler dolara pozitif etki eder.

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    geçen sene 12 tl den aldığım 6 lı mini magnumlar 20 tl den piyasaya sürülmü
    ş hayırlı olsun tek büyük magnum kaç para acaba
    Ayhan abi lütfen çocuklarını uzak tut bu pis şeylerden..
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Ben de öyle düşünüyorum. Faiz artırmacak, dolar yakmayı bırakacak. Dolar için olabilecek en kötü şeyler söylendi.
    Faiz indirimi dedikodusu dağılır mı bilmem ama bir süre Brexit ' e yoğunlaşacağız gibi .

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Ayhan abi lütfen çocuklarını uzak tut bu pis şeylerden..
    Aynen abi . Dondurmanı evde yap abi çok basit . Evde hazırla git bir pastanede de şoklat, tamamdır.
    Bu kadar besleyici bir gıdayı zehir olarak yedirme çocuklara.

Sayfa 394/1000 İlkİlk ... 294344384392393394395396404444494894 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •