Originally Posted by reha kaya Kime güldünüz yahu, Sn. Başkanım sever boyle seyleri yemeyi! Ben yerken görmedim bilemem
Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu
Originally Posted by uzay44 Ben yerken görmedim bilemem Hem teklif et, Sn. Başkanım sen yandan yemeyi seversin de, ondan sonra camura yat!
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by reha kaya Kime güldünüz yahu, Sn. Başkanım sever boyle seyleri yemeyi! https://www.youtube.com/watch?v=WOYCfPdILmM
Originally Posted by reha kaya Hem teklif et, Sn. Başkanım sen yandan yemeyi seversin de, ondan sonra camura yat! Emekli olunca belki bir lokanta falan açar meslek edinir diye düşünmüştüm
Nerede bu başkan yahu
Bunlar piyasa ile maşak geçiyor galiba,1800 puan çıkan borsa -200 puan yaptı
Originally Posted by uzay44 Nerede bu başkan yahu En son bit pazarından bahsediyordu,sanırım pazarda kayboldu
Originally Posted by reha kaya Tam da Sn. Baskanimiza layik, bol bol yesin! Originally Posted by uzay44 Originally Posted by reha kaya Kime güldünüz yahu, Sn. Başkanım sever boyle seyleri yemeyi! SAW şahidimdir Adanada 2 ay kaldım hiç yemedim. ustaya bi bakayım dedim tencerenin kapağını açtı az daha midem ağzıma geliyordu yiyemedim
bir halt olacağı yok.
Forum Rules
Yer İmleri