Anlaşıldı piyasanın ayarlarıyla oynamaya devam edecekler belli oldu
Dediğiniz süre zarfında olması muhtemel ama açıklamalara görede çok şey değişir. Ak Parti yetkilileri İstanbulu hatta Ankarayı aldıklarını idda ediyorlar bu süreç nasıl gelişecek önemli. Bu konudan bağımsız düşündüğümde daha önce yaptıkları gibi belli bir bantta git gel yapıp al satla oyalayabilirler diye düşünüyorum 5,45-5,65 arası. Saat 6 sularında 5,47 den nasıl bir anda 5,41 e değip geri döndü onu anlayamadım ne oldu orada bilen varsa yazsın lütfen
katılıyorum uyanıklık var algıyı kırarmıyız diye doların düşüsü döviz alım psikolojisini kırar ardından bide faiz arttırsalar tam olacak döviz dth çılar bozar o zaman belki doları...
Abi don balak böbrek dalak 5,46 maliyet dolardayım.
Gramları güzel fiyattan verdimde yahu buradan sonra C işi hani abi artık zamansal olarakda yetmedimi bu kaç ay oldu.
O 3 dalgasıdır abim 3 tür o 333333333 C değildir o 3 tür 3333333333 yeminle hristoyu müslim yapar o C dalgası
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Swap faizleri yine çıktıysa borsada olanlara Allah sabır versin.
Swap faizleri normale dönmediği sürece hareketleri hiçbir analizle açıklamanın bir anlamı yok.
Yani boşuna kasmayın kendinizi
Tl arzını yine kısmışlar yoksa durduk yere swap yükselmez... abd ile anlaşılmadığına göre günlük 3.5% degişimin nedeni bulundu ..
Yer İmleri