Şahsi fikrim seçim sonucunu etkileme ihtimali varsa sadece geçersiz sayılan oyların tekrar sayılmasına karar verilebilir. Ama sadece İstanbul icin ve sadece tek bir parti için değil Tüm Türkiye’de her parti icin ayni şekilde uygulanmalı . Gazetede ve TV’de izliyoruz 3 oyla 8 oyla kaybedip 1000-2000 geçersiz oy olan yerlere yapılan itiraz reddedilmiş ,Bu hakkaniyetli değil .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
borsada altın kuraldır.
bir yöne hareket kanıksanmışsa,
hareket sürpriz özelliğini yitirdiyse
olumluluk ya da olumsuzluk tepe yaptıysa
hareketi destekleyen haberler peş peşe geliyorsa
hareket dışarı borsalar ile uyumsuzluk gösteriyorsa,
teknik ters hareketi destekliyorsa,
alıcak ya da satacak küçük yatırımcı kalmadıysa,
viop'ta küçük yatırımcı kitlesel olarak doğru tarafı seçmişse
evet arkadaşlarım yukarıdaki şartlar oluşmuşsa mutlaka ters tarafa testere hareketi gelir...daima böyle olmuştur...tek istisnası bile yoktur...
ammaaaaaa....testere sonrası ufaklar püskürtülünce, riskler azcık unutulunca...o zaman da nerede kalmıştık hareketi başlar...
uyanan kazanır...![]()
biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...
Başımdan geçen olayı yazayım.
Eşimle beraber iken, eşime bir hukuk bürosundan aradıklarını söyleyen, güya benim kaçak elektrik kullandığım tespit edilmiş,benimle irtibat kurmak istiyorlarmış. Sunturlu bir küfürüm den sonra arama kapandı. İlk defa çocuğumun yanında küfür ettiğimden üç gündür suratıma garip garip bakmaktadır, gerçi annesinden alışık olmasına rağmen.
EŞLERİNİZİ UYARINIZ. Bu tip çağrılara irtibatınızı sağlamasınlar. Kim bilir altından neler çıkacaktı?
Az konustursaydin sonra polise yönlendirirdin
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri