Faiz düştü diye mi yoksa tepki mi yoksa ))
Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.
Originally Posted by CPA Faiz düştü diye mi yoksa tepki mi yoksa )) Tepki verdi galiba, 26.35 de takoz direnç var. Orayı geçmesi gerekiyor. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by sertçetin Tepki verdi galiba, 26.35 de takoz direnç var. Orayı geçmesi gerekiyor. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Eldeki malları verebilmek için yabancı fake yükselişler mi yapıyor dersiniz?
Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.
Originally Posted by esramarka Eldeki malları verebilmek için yabancı fake yükselişler mi yapıyor dersiniz? Esra hanım benden uzak dur Ne olur.. [emoji106] . Saçma sapan fikir ve önerilerinizle uğraşamam Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by esramarka Eldeki malları verebilmek için yabancı fake yükselişler mi yapıyor dersiniz? Ayrıca siz geldiyseniz ben çıkarım bu hisseden. Zarara bakmadan. . 10 lotun mu var. 50 lot mu . Lütfen çok rica ediyorum. Bana bulaşma . Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Forum Rules
Yer İmleri