Sayfa 263/1001 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363763 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,097 - 2,104 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by chilypeppers Yazıyı Oku
    Aradım bugün ama Fiba gibi telefondan fon fiyatı bilgisi vermiyor otomat ses
    O zaman şekerbank hesabınızdan SLF fonu alımı yapıyormuş gibi yapın 18:00'den sonra görünen fiyat ertesi gün fiyatıdır

2.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Siz FIL'i Fiba bank hesabı üzerinden mi alıyorsunuz?Öyleyse Fiba bank mobil uygulaması ve bankacılık işlemlerinde sıkıntı varmı?FIL 24 saat alınıp satılabiliyormu sorunsuz olarak.
    EFT ücretsizmi?
    Fiba'da değilseniz bu soruları yok sayın.
    Başka bankadan alımda 13.30 durumu sıkıntılı oluyor, sorunsuz bir bankaysa Fiba'da hesap açtırmak düşüncemde var.
    fil fonunu fiba banka üzerinden alıyorum
    eft ücretsiz
    fiba bank mobilde şuan bir sorun yok
    gün içinde alıp satmışlığım var. anında hesaba geçiyor. ama piyasalar kapandıktan sonra alım satım yapmadım.

3.  Alıntı Originally Posted by blade Yazıyı Oku
    eft ücretsiz
    gün içinde alıp satmışlığım var. anında hesaba geçiyor. ama piyasalar kapandıktan sonra alım satım yapmadım.
    O zaman en iyisi doğrudan ordan alıp satmak.Başka banka 13.30 sınırı zorluk yaratıyor.

Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    O zaman şekerbank hesabınızdan SLF fonu alımı yapıyormuş gibi yapın 18:00'den sonra görünen fiyat ertesi gün fiyatıdır
    Benim şekerde hesabım var şubeden yatırım hesabı açmadan mobilden hiçbir fon bilgisi vermiyor.

5.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Benim şekerde hesabım var şubeden yatırım hesabı açmadan mobilden hiçbir fon bilgisi vermiyor.
    Birçok banka internet hatta mobil şubesine taşıdı hesap açma işlemlerini fakat bazı bankalar biraz geriden geliyor.

6.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Onu da denedim fakat vadesiz hesaptan alım yaptırmadığı için yatırım hesabı açmak için şubeye gitmen gerek diyor bende uğraşmak istemedim fonu almayacağım için Ama bu aralar takibe değer bir getirisi var. Şekerbankın önceki mobil uygulaması fecaat idi son güncellemelerle biraz daha iyi ama İnternet bankacılığı hala çok zayıf.

7.  Alıntı Originally Posted by blade Yazıyı Oku
    eft ücretsiz
    Fiba nın mobil uygulaması nasıl? Yarım senedir güncelleme gelmemiş neredeyse ve Androiddeki kullanıcı yorumları çok kötü.. Burgan'ın da çok sade idi ama bu ayki güncellemelerle daha kullanışlı oldu örneğin.

8. FIL getirisi bankaların verdiği günlük mevduat ortalamasının çok az üzerinde arkadaşlar.
    bu hafta geçtim bu ortalamalarla giderse günlük mevduattan cuzi bir fark var.
    yoksa ben mi yanlış hesaplıyorum

Sayfa 263/1001 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363763 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •