Sayfa 640/1000 İlkİlk ... 140540590630638639640641642650690740 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 5,113 - 5,120 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

1. şimdi nasıl olacak o iş ? mesela bizim kullandığımız Larry Ellison 'ın Oracle programlarına a.b.d.ey mıncık mı atacak ? oracle da buna müsaade edecek öyle mi ? yahu bu işler öyle yazıldığı düşünüldüğü gibi hayata geçirilecek işler değil... pentagon bill gates' e telefon açacak , eyyy bill gates diyecek bu TC de kullanılan microsoft yazılımları artık bizim denetimimizde , sen çekil aradan diyecek ... bill gates de telefonda tir tir titreyip ayağa kalkıp jeketinin iki düğmesini de ilikleyip hazır ol vaziyette emredersiniz efendim mi diyecek ?
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı

2. Huawei receives another blow: No Facebook, Instagram, or WhatsApp apps on Android devices

https://bgr.com/2019/06/07/usa-vs-hu...ps-on-android/

Google is reportedly arguing that cutting Huawei off from Android threatens US security

https://www.theverge.com/2019/6/7/18...ity-ban-claims

Alıntı Originally Posted by HAMZA SÜTBIYIK Yazıyı Oku
    şimdi nasıl olacak o iş ? mesela bizim kullandığımız Larry Ellison 'ın Oracle programlarına a.b.d.ey mıncık mı atacak ? oracle da buna müsaade edecek öyle mi ? yahu bu işler öyle yazıldığı düşünüldüğü gibi hayata geçirilecek işler değil... pentagon bill gates' e telefon açacak , eyyy bill gates diyecek bu TC de kullanılan microsoft yazılımları artık bizim denetimimizde , sen çekil aradan diyecek ... bill gates de telefonda tir tir titreyip ayağa kalkıp jeketinin iki düğmesini de ilikleyip hazır ol vaziyette emredersiniz efendim mi diyecek ?

3. Sevgili işçi74 Türk ordusunda Atatürkçü vatan sever adamları fetö kumpası ile tek tek aldılar orduyu resmen dağıttılar. Ben özel kuvveler askeriyim. Orda görev yapan ve vatan severliğinden zerre kuşku duymadığım komutanlarım alındı içeri hatta içerden ölüsü çıktı.

Bakınız; Kaşifoğlu kazinoğlu, korkut eken Türk ordusunun aslanlarıydır. Kaşif Kazinoğlu Türk ordusunun rambosuydu. Silivri ceza evinde aşırı spordan öldü dendi. İbrahim şahin özel harekat dairesinin (emniyetin) kahramanıydı hepsini bitirdiler.

Şuan bırakın ABD ile kapışmayı Yunan ile kapışsak büyük yara alırız.

4.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Kime yazdın bunu? Burda gerçekleri yazanlaraysa ayıp ediyorsun.
    okuyarak bunu bana yazdıysan sana cevabım,devletin aleyhinde,küçük düşürücü yazıpta,toplumu akılsız yerine koyan,sonra bunu tutupta matematiğe bilimselliğe vuran dahi arkadaşından da özür dilerim,ben bir türk olarak yazdıkları bana nasıl dokunuyorda size dokunmuoyr onu hiç anlamış değilim,,,,,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

5.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Huawei receives another blow: No Facebook, Instagram, or WhatsApp apps on Android devices

https://bgr.com/2019/06/07/usa-vs-hu...ps-on-android/

Google is reportedly arguing that cutting Huawei off from Android threatens US security

https://www.theverge.com/2019/6/7/18...ity-ban-claims
    aynı şey mi yahu ?
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı

6. Yazdıklarıma kanıtla cevap ver. Demogoji yapma. Koskoca Osmanlı senin gibi salaklar yüzünden bitti gitti.

Herşeyin iyisini de kötüsünü de delili ile somut şekilde konuşmayan münafıktır!

Hadis var: Müslüman aynı hataya 2 kere düşmez.

"(Akıllı ve olgun) Mü'min aynı delikten iki defa sokulmaz, ısırılmaz." (Buhârî, Edeb, 83; Müslim, Zühd, 63)

https://sorularlaislamiyet.com/mumin...-ne-demektir-0

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    benim sordugum soru çok net ve basit,küpürler ile bence sen yazdıklarındaki ğibi iyi ve ya kötü doğruları söyleyen vatanseverlerden değilsin,
    cevab olarak yazdıklarınla ancak kendin ğibi olanlara yutturabilirsin,,siz ve sizin ğibi 3 5 maaşa çalışan,yada 3 5 krrş sermayeye sahib ama kendini toplum içinde kanıtlıyamamış çok ama çok akıllı ayküsü yüksek matemetik dehasi ve zekasına sahib kişilikler neden bu tür FORUMLARDA
    rüştünü ispat için yada 3 5 daha fazla kazanmak için klevye başında vakit harcarlar!!!!!!!!!bak bu da çok net çok AKILLISIN vatansever..
    SİZ VE SİZİN ĞİBİLERİN yazdıklarından neden rahatsız oluyorum ben BİR TÜRK OLARAK,BEN DELİMİYİM yada akılsızmıyım sana cevab yazacak kadar!!!!

7.  Alıntı Originally Posted by HAMZA SÜTBIYIK Yazıyı Oku
    şimdi nasıl olacak o iş ? mesela bizim kullandığımız Larry Ellison 'ın Oracle programlarına a.b.d.ey mıncık mı atacak ? oracle da buna müsaade edecek öyle mi ? yahu bu işler öyle yazıldığı düşünüldüğü gibi hayata geçirilecek işler değil... pentagon bill gates' e telefon açacak , eyyy bill gates diyecek bu TC de kullanılan microsoft yazılımları artık bizim denetimimizde , sen çekil aradan diyecek ... bill gates de telefonda tir tir titreyip ayağa kalkıp jeketinin iki düğmesini de ilikleyip hazır ol vaziyette emredersiniz efendim mi diyecek ?
    o günnerde gelicek
    gelicekde bi gün gelicek

o gün geldiğinde
    pentagondan üstü açık bi jip çıkar içinde 2 asker vardır üniformalı
    park ederler
    mikroyumuşak yazılım binası önüne
    tavuk çiffliğindeki gibi geh billi billi diye billy ye seslenip yanlarına alırlar o da gülümseyip el kol hareketi yapar
    sonra mühürlü mektubu verirler açar oku gülümser
    billi billi gülümserkene rütbece düşük olan g3 ün kabzasıyla önden buna bi kor önden 17 diş anında pert

dünyayı illa bi gün buna da evriltecekler
    amma ne zaman
    tüm mesele timing i iyi zamanlıyabilmek galiba

millet illa he bi konsensus olucak sanıyosada
    ben sanmıyom
    o yüzden hep consensus sensor ü okuyom :-)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,110
    son zamanlarda trollerde bir azalış var..farkettiniz mi? Acaba maaşları düzenli yatmıyor mu?
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 640/1000 İlkİlk ... 140540590630638639640641642650690740 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •