Sayfa 345/1001 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445845 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,753 - 2,760 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Açıklanan fiyatlar net fiyatlar yönetim gideri düşülmüş hali yani ilave yönetim gideri düşülmesine gerek yok. Elde edilen kazançtan sadece % 10 stopaj kesilecektir satış yapıldığında.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Mevduat karşılığını faiz oranını nasıl buluruz

2. Fil 24,77 mk

3.  Alıntı Originally Posted by chilypeppers Yazıyı Oku
    Fil 24,77 mk
    Az toplamış, anl den pazartesi çıkıp fil alayım.

4. Igl mk%24.53

5.  Alıntı Originally Posted by chilypeppers Yazıyı Oku
    Fil 24,77 mk
    Kötünün iyisi FIL
    Ancak OKT performansı düşüyor. Telafi ederdi eskiden günlük düşük getirileri fakat bu dönem bunu göremiyoruz !

6.  Alıntı Originally Posted by chilypeppers Yazıyı Oku
    Fil 24,77 mk
    Cok guzel bilesikli 25 i gecer..bugun yine excele baktim .dun bu fil 24.29 getirmisti...16 gun once 24.64 un getirdigi rakami,dun 24.29 getirmis...yani bilesik faiz varmis ..

7.  Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    Mevduat karşılığını faiz oranını nasıl buluruz
    Sıkça Sorulan Sorular

1- Fonları Nasıl Alabilirim ?

Bankaların İnternet Bankacılığı/Mobil Şubelerinden Yatırım Bölümünden Alabilirsiniz,İlk Defa İşlem Yapacak Kişiler İçin MKK Sicil Oluşturulur Ve Sicil Şifresi Gönderimi Yapılır.
    Mkk Gönderim Tercihini Bankadan İşlem Yapmadan Önce Gönderim Tercihini E-Posta Olarak Seçiniz Aksi Halde Posta İle Gelir 8 TL Tek Seferlik Masraf Ödersiniz.
    Ayrıca Yatırım Ekstre Tercihi E-Posta Seçiniz.

2-Bazı Fonları Her Bankadan Alamıyoruz Sebebi Nedir Nereden Alabiliriz?

TEFAS Vasıtasıyla Satılan Fonlar Hariç Sadece Kendi Banka/Kurumundan Satılan Fonlar Vardır TEFAS İşlem Durumu:İşlem Görmüyor Yazar
    Örnek:İşbankası 801 Nolu Fonu Sadece İşbankasından, ANL Kodlu Fonu Sadece Alternatifbank Üzerinden Alabilirsiniz
    ilgili Fonun Profilinde ,TEFAS İşlem Durumu:İşlem Görüyor Olarak Yazan Fonları Herhangi Bir Bankadan Alabilirsiniz.

3-Alım Satım Saatleri Nedir?,Günlük İşlem Yapıp İstediğim Zaman Çıkabilir miyim?
    Evet Günlük Olarak Tefas Üzerinden Aldığınız Fonların Genelde Son İşlem Saati 13:30'dur Bu Saate Kadar Alım Satım Emrinizi Vermeniz Gerekli
    Tefas Dışı Banka/Kurumun Kendisinden Aldığınız Fonlarda 17:00'a Kadar İşlem Durumları Vardır(Her Fonda Değişmektedir)

Fon Yönetim Gideri Açıklanan Fiyatdan Kesilmiş Hali Olduğu İçin Ekstra Bir Gider Yoktur
    Alım Satım İşlemleri Aynı Gün Gerçekleşir Para Hesabınıza Aynı Gün Geçer

4-Herhangi Bir Komisyon/Ücret Varmı,Hafta Sonu İşleyiş Nasıl?

Bazı Bankalar Yatırım Hesabı Üzerinden İşlem Yapmaktadır Örnek İşbankası,3 Aydan 3 Aya 30 TL Ücret Alır,
    Çoğu Banka Vadesiz Hesap Üzerinden İşlem Yapmaktadır Bu Nedenle Herhangi Bir Ücret Masraf Yoktur(Örnek Garanti Bankası)
    Cuma Günü Aldığınız Fon 3 Günlük İşler Pazartesi Günü Sattığınızda 3 Günlük Getiri Alırsınız.
    Fonlarda %10 Stopaj Vergisi Bulunmaktadır,Stopaj Mevduatın Aksine Sattığınızda Kesilir

5-Fonların Mevduat Karşılığını Nasıl Bulabilirim ?

Mevduat Karşılığını Bulmak İçin Bir Önceki Günün Fiyatı İle Bir
    Sonraki Günün Fiyatına Bölüp Çıkanı 386,47 İle Çarpıp Veya 365x0.90:0.85=Brut MK cikar

Örnek Hesaplama Yöntemi 1
    0,0640x386,47=24,73 MK

Örnek Hesaplama Yöntemi 2
    0,0640x365x0,90÷0,85=24,73 MK
    Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir

Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Sıkça Sorulan Sorular

1- Fonları Nasıl Alabilirim ?

Bankaların İnternet Bankacılığı/Mobil Şubelerinden Yatırım Bölümünden Alabilirsiniz,İlk Defa İşlem Yapacak Kişiler İçin MKK Sicil Oluşturulur Ve Sicil Şifresi Gönderimi Yapılır.
    Mkk Gönderim Tercihini Bankadan İşlem Yapmadan Önce Gönderim Tercihini E-Posta Olarak Seçiniz Aksi Halde Posta İle Gelir 8 TL Tek Seferlik Masraf Ödersiniz.
    Ayrıca Yatırım Ekstre Tercihi E-Posta Seçiniz.

2-Bazı Fonları Her Bankadan Alamıyoruz Sebebi Nedir Nereden Alabiliriz?

TEFAS Vasıtasıyla Satılan Fonlar Hariç Sadece Kendi Banka/Kurumundan Satılan Fonlar Vardır TEFAS İşlem Durumu:İşlem Görmüyor Yazar
    Örnek:İşbankası 801 Nolu Fonu Sadece İşbankasından, ANL Kodlu Fonu Sadece Alternatifbank Üzerinden Alabilirsiniz
    ilgili Fonun Profilinde ,TEFAS İşlem Durumu:İşlem Görüyor Olarak Yazan Fonları Herhangi Bir Bankadan Alabilirsiniz.

3-Alım Satım Saatleri Nedir?,Günlük İşlem Yapıp İstediğim Zaman Çıkabilir miyim?
    Evet Günlük Olarak Tefas Üzerinden Aldığınız Fonların Genelde Son İşlem Saati 13:30'dur Bu Saate Kadar Alım Satım Emrinizi Vermeniz Gerekli
    Tefas Dışı Banka/Kurumun Kendisinden Aldığınız Fonlarda 17:00'a Kadar İşlem Durumları Vardır(Her Fonda Değişmektedir)

Fon Yönetim Gideri Açıklanan Fiyatdan Kesilmiş Hali Olduğu İçin Ekstra Bir Gider Yoktur
    Alım Satım İşlemleri Aynı Gün Gerçekleşir Para Hesabınıza Aynı Gün Geçer

4-Herhangi Bir Komisyon/Ücret Varmı,Hafta Sonu İşleyiş Nasıl?

Bazı Bankalar Yatırım Hesabı Üzerinden İşlem Yapmaktadır Örnek İşbankası,3 Aydan 3 Aya 30 TL Ücret Alır,
    Çoğu Banka Vadesiz Hesap Üzerinden İşlem Yapmaktadır Bu Nedenle Herhangi Bir Ücret Masraf Yoktur(Örnek Garanti Bankası)
    Cuma Günü Aldığınız Fon 3 Günlük İşler Pazartesi Günü Sattığınızda 3 Günlük Getiri Alırsınız.
    Fonlarda %10 Stopaj Vergisi Bulunmaktadır,Stopaj Mevduatın Aksine Sattığınızda Kesilir

5-Fonların Mevduat Karşılığını Nasıl Bulabilirim ?

Mevduat Karşılığını Bulmak İçin Bir Önceki Günün Fiyatı İle Bir
    Sonraki Günün Fiyatına Bölüp Çıkanı 386,47 İle Çarpıp Veya 365x0.90:0.85=Brut MK cikar

Örnek Hesaplama Yöntemi 1
    0,0640x386,47=24,73 MK

Örnek Hesaplama Yöntemi 2
    0,0640x365x0,90÷0,85=24,73 MK
    Ustad peki bu ppf ler normalde mevduattamn daha az getirmiyor muydu? Simdi neden mevduat oranlarini gecti?

Diger bir sorum ise;

Bono ile farki nedir?
    Fark yoksa neden nkolay bono almiyoruz?

Sayfa 345/1001 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445845 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •