Alıntı Originally Posted by orca1001 Yazıyı Oku
sayın boötes hocam bu değerli bilgilendirmeleriniz için çok teşekkür ederim. ben de maalesef devletine güvenmiş ve mağdur olmuş bir garip devlet memuruyum. faize bulaşmadan acaba üç beş kuruş para kazanabilirmiyiz diye çoluk çocuğumuzun rızkından keserek biriktirdiğimiz parayı buraya yatırdık ve yaklaşık 27 aydır bekliyoruz bırakın kar etmeyi henüz anaparamızı bile kurtarmaya fıırsatımız olmadı ki o anapara zaten dolar ve enflasyon karşısında en az %50 eridi şimdiden. ALLAH tan tek dileğim bizi bu hallere düşürenler her kimse hesabını ahirete bırakmadan bu dünyada sormasıdır. zira ALLAH mazlumun ahını yerde bırakmaz saygılar sunar yeni evinizde çoluk çocuğunuzla birlikte hayırlı ve sağlıklı günler geçirmenizi cenabı ALLAH tan niyaz ederim.
Asli edim yaptı iseniz aslında zararınız olmamış oluyor para verdiniz ev aldınız. Fiyatı düşmüş cıkmış ne olacak.

Eğer yatırım amaclı girdi iseniz ben halka arz da 28 lira eder hesap etmiştim malesef dediğime geldi sonradan ( 33 lere düştü ) keşke bekleyip almış olsaydınız. Malesef bizim borsamızda halka arzdan çöp dahi alınmaz. Pegasus 30 liraya arz edildi kaç sene geçti daha yeni oralara çıktı 18 lerde süründü senelerce. Hiç doğru düzgün arz hatırlamıyorum buna Tüpraş dahil o bile ilk arzda 4 5 seme kaybettirmisti.

Bu nedenle de borsa kültürü gelişmiyor işte halka arzlarda kazık atma çabasından dolayı. Şimdi bu hisseyi 28 den satsalar kapış kapış giderdi millet de şimdi çok güzel karda olurdu, bundan sonra gayrimenkul sertifikası çıkarttıkları zaman da mis gibi yüksek ilgi görürdü. Bu arz o kadar kötü yönetildi halka pahalı satma amacıyla ki bundan sonraki gayrimenkul arzlarına da malesef zarar verdi.