info malı bitirmiş
alnusta 47,000 lot kalmış
eğer virman filan gelmez ise
anlayana
taşeron kardeşler
info malı bitirmiş
alnusta 47,000 lot kalmış
eğer virman filan gelmez ise
anlayana
taşeron kardeşler
İsmail bey hiç kimse bu şirketin farkında değil. Yaptığı yatırımlar ortada....şu an sektörde öncü bir firma.
Gloss green olayı muhteşem bir olay ve katmadegeri yüksek.şu an türkiyede hatta avrupada bile ilk ve tek ilgilenen sirket duran dogandir.bu konuda ar ge yapanda duran dogandir.yukarıda bahsettiğiniz büyük ve uluslararası şirketler eninde sonunda geri dönüşen kutulara gececeklerini aciklamislar. Ve cok bakir olan bu konuda ileride duran doğan Türkiye hatta dünya lideri olabilir.
Hatta bu dev şirketlerin islerini yapabilir ve bu konuda yeni yatırım kararları gelebilir.
Kendim için söylüyorum kimseye değil duran doğan çok büyük potansiyer taşımaktadır.türkiyede ciro olarak %50 buyuyen baska bir sirket varsa bana lutfen soyleyin.durdo ciro olarak hersene %50 buyumektedir.hatta o kadarki
Gecen sene aynı dönemde ilk çeyrek 39 milyon iken bu sene 53 milyon olmuş %35 buyudugu halde bu kotu algilanmistir.ilk ceyrek donemsellik oldugu icin ciro yuksek olsada buyuk beklentiler icinde olan yatirimcilari memnun etmemistir.ama 2.çeyrek bilanco insaallah guzel beklenmektedir.Bunu gören bilen büyük yatırımcı gelmeye başladı ve diğerlerine gelirse durdo kapis kapış olur.
Genel Kurula katılan arkadaşlar çok güzel şeyler söylediler.gelişmeler siparisler hersey çok güzel gidiyor.umarım 2.çeyrek bilanço çok güzel bekliyorum şahsen.bunu sadece durdo yu yakından takip edenler bilir...
Yatırım tavsiyesi asla değildir.
by trader
düşünceleriniz için teşekkür ederim
öncelikle genel kurula gidenler hesap sormaya gitmişti
ama hesap soramadan kuzu kuzu geri geldiler.
siz bu şirketi yönetenlerin bilançoya yazdıkları genel yönetim giderlerini görmeden
kalemlerini ve hesap makinalarını çok iyi kullanan muhteşem muhasebecilerini görmeden
hele tahtanın eski speklerini tanımadan bence böyle iddalı konuşmayın
evet şirket çok güzel ama gerisi şüpheli
Selamlar.Muhasebecisi derken kastınız. Ayşe hanım mı? Zeren hanım mı? Dikta edilmediği sürece Zeren hanım en basit tanımı ile ankeste iyidir.
Ama sorduğum sorulardan;
1- neden çok iyiyiz fiyata yansımıyor, piyasa koşulları diye cevap geldiğinde bunun doğru olmadığını olağanüstü durumlarda hisseye sahip cikilmazsa 500k satışla 3 günde %50 değer kaybetmesinin normal olduğunu. Bu şartlarda da fonların girişinin biraz zor olacagini,
2- Fransız ortak ne yapıyor? Kısaca Daha yeni eli taşın altına koyuyorlar şeklinde geri dönüş alındı.
Ozetle insanlar hissede güven tazelemek istedi. Onu da bu dönemde gorecekler doğru mu düşünmüşler diye. Zira kur farkı yok denecek kadar az. Dolayısıyla efk dan neredeyse hiç yetmeyecek.
Şimdi bakın öncelikle buradan bu kadar atar, gider yapacağınıza bir zahmet gelip kendiniz de sorsaydiniz. Buradan böyle yazmaya olmuyor. Size genel kurulda sorduğum soruları ve gelen cevapları yazıyorum. Gereksiz üst perdeden yazıyorsunuz da bir zahmet genel kurul tutanağını okuyun. Kim ne anlatmış kim sormuş.
Yer İmleri