BOYP hissesinde haber sonrası hareketlilik yaşanacak ama gel gör ki aldınız koydunuz satmak için karınızı realize edeceğiniz günü bekliyorsunuz...yedirmez bu işin kurtları. Sağ gösterip sol vurma , hisseyi emir girip satamama, açılışta tabana yapıştırıp oanikle satıp zarar yazma sonra tekrar alttan toplayıp karlarına kar katma...gibi gerçekleri gözardı etmeyin.
Dün Enf. Endeksli 0 stopajlı vade oranları 23.25-23.50 bandına düşmüştü en yüksek veren Halkbankta, Vakıfbank çarşamba günü 23.00-23.25% bandına çekmişti...
Yakında bu oranlar da MK olarak 25 lere gelince başka alternatif neresi olacak?
Garanti, risksiz kazanç tarafındaki grubumuz dar bir banda sıkışıyor gibi,
Sahsen ben, yatırım sepetini:
Nkolay %15 sattım
FIL %15 sattım
%70 Halkbank finansman bonosu vadesi doldu.
Yeni dağılımı şu şekilde yaptım;
%75, Enf End. Vadeli 0 stopaj 23.85% net 367 gün
%20 Gedik Pörtföy GPG Değişken fon
%5 TI1 işbankası PPF ( Anlık bozdurabileceğim likit ihtiyaçlar için)
Temmuz -Ağustos içerisinde BIST100 endeksi 85 bin lere doğru veya 90 bin altına gelirse 2 tane banka hissesi alıp orta vadeli satış beklentili olarak tutbayı hedefliyorum. Hisselerden biri kesin ISCTR olur ( hayalim 4.95 seviyelerinden alabilmek ) digerini seçmedim henüz, kırmızılı banka olabilir...
Geçmişte en az 5 yıllık performansını görmediğim hiçbir yatırım aracına yatırım yapmayı uygun bulmuyorum burada sadece 6 aylık performansı mevcut
https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=GPG
Haklısınız....
Riski alıyorum... Eral Karayazıcıyı 10 yıldır takip ederim 2 defa da seminerine de katılmışlığım var.
Muhafazakar , az risk alan bir görüşle pörtföy yönetir, ama yatırım sepetindeki çürük kalemleri ayıklamasını iyi bilir. Öngörülerini yıllardır takip ederim ve güvenirim. Ayrıca kendisi Sadece yönetici Pörtföy Gedik Yatırımın kontrolünde.
Yer İmleri