Sayfa 292/1000 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392792 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 2,329 - 2,336 arası.

Konu: Mevduat Cafe

Alıntı Originally Posted by frappe Yazıyı Oku
    Size onerim Ressam diye bir arkadas var onun 7/8 ay onceki egitimle ilgili yazilarini bulun. Kasim sonu Aralik basi 2018

Tam sizin aradiginiz
    Çok teşekkür ederim, anımsıyorum yazdıklarını, izmirde yaşayan bir arkadaştı sanırım. Bu konu hakkında mevduat başlığındakilerin de yorumlarını almak isterim aslında. Yarın orada da bir şeyler karalayayım olmazsa.

Venus_V4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by mask543 Yazıyı Oku
    Geyiği çok uzattım, kusura bakmayın. Buradaki herkesin maddi birikimin yanı sıra belli bir entelektüel birikime de sahip olduğunu düşündüğüm için daha ciddi meselelerle ilgili fikirlerinizi almak isterim.

Üç tane anaokulu ve ilkokul çağında evladım var. Son zamanlarda eğitim üzerine çok okuma yaptım. Benim için şu hayattaki en önemli şey çocuklarıma iyi bir eğitim verebilmek ve tasarruf bilincini aşılayabilmek.

İyi öğretmenlerin olduğu, iyi bir devlet okulunun anaokulu ve ilkokul için yeterli olduğu sonucuna vardığımdan, çocuklarımın üçünü de evimin karşısındaki devlet okuluna gönderiyorum.

Amacım ortaokuldan itibaren üçünü de özel okula gönderebilmek. İleriye dönük finansal planlarımdan, yaşacağım şehre kadar bütün seçimlerimi bu doğrultuda yapmaya çalışıyorum.

Doğma büyüme İstanbullu olmama rağmen, şehrin keşmekeşi, pahalılığı, istediğim eğitim olanaklarını sağlayamama kaygısı gibi nedenlerden dolayı bilinçli bir tercihle mesleğimde çok tercih edilmeyen bir şehirde yaşamaya başladım.

Amacım, dünyaya açık, dil bilen, evrensel değerlere, doğaya, çevreye, vatanına, milletine saygılı çocuklar yetiştirebilmek.

Şu an büyüğü okul haricinde ingilizce ve satranç kursuna gidiyor. Ortanca sene boyunca halk oyunlarına devam etti, satranca başlayacak. Ufaklıkda bu sene kendine uygun aktivitelere katılacak.

Sonuç itibariyle elimden geldiğince, çocukları da çok fazla sıkmadan onları düzgün bir şekilde hayata hazırlamaya çalışıyorum. Özellikle eğitim konusunu merkeze alarak bu konudaki deneyim, tavsiye ve yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim.

Çocuklarınıza destek eğitimi -imkanın varsa birebir ders-yoksa max 10 kişilik hafta sonu kursları- ve devlete devam etsinler...Ayrıca çocuklara sportif faaliyetler ile diğersosyalleşme aktivite kurslarına verimeniz gelişmleri açısından ciddi katkı yapacaktır...

Benim 1 nolu delikanlı bu şekilde üniveristeye gönderdim...Şimdi 2 numarayı hazırlıyorum....İyi puanlı bir Anadolu lisesinde okuyor....

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Çocuklarınıza destek eğitimi -imkanın varsa birebir ders-yoksa max 10 kişilik hafta sonu kursları- ve devlete devam etsinler...Ayrıca çocuklara sportif faaliyetler ile diğersosyalleşme aktivite kurslarına verimeniz gelişmleri açısından ciddi katkı yapacaktır...

Benim 1 nolu delikanlı bu şekilde üniveristeye gönderdim...Şimdi 2 numarayı hazırlıyorum....İyi puanlı bir Anadolu lisesinde okuyor....
    Paylaşımınız için çok teşekkür ederim.

Benim çocuklarla ilgili eğitim projeksiyonum şu şekilde:
    İlkokul-Devlet okulu, Ortaokul-Ortalamanın üstünde bir özel okul, Lise-Mümkünse tam veya kısmi burslu olarak özel okul veya iyi Anadolu - fen liseleri.

Bu dediklerimi gerçekleştirebilirsem üniversite ile ilgili çok problem olacağını düşünmüyorum.

Yukarıda yazdığım projeksiyona göre destek eğitimine ne zaman başlamak gerekir. (Maddi olarak ortalamanın üzerinde sayılırım, ülke şartlarında iyi maaş alıyorum ve kendi emsallerime göre oldukça iyi birikim yapabiliyorum. Eğitim için diğer bir çok şeyden kolaylıkla vaz geçebilirim.)

Örneğin özel orta okulların bursluluk sınavlarının ilkokul sonunda yapıldığı göz önünde bulundurulduğunda, dördüncü sınıfın başından itibaren özel derse başlamak yeterli midir? Veya dördüncü sınıf geç olur, üçüncü sınıftan itibaren başlamak gerekir diyebilir miyiz?

4.  Alıntı Originally Posted by mask543 Yazıyı Oku
    Çok teşekkür ederim, anımsıyorum yazdıklarını, izmirde yaşayan bir arkadaştı sanırım. Bu konu hakkında mevduat başlığındakilerin de yorumlarını almak isterim aslında. Yarın orada da bir şeyler karalayayım olmazsa.

Evet izmirden di hafizaniz iyiymis

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Edremit / Körfez
    Gönderi
    3,210
    Hayata yeni atılacaklarin işleri gerçekten zor
    Tüm sektörler ölü denebilir

6.  Alıntı Originally Posted by mask543 Yazıyı Oku
    Siz de yeterince takip etmiyorsunuz başlığı Çankırılı forumdaş. Doktor beyin arabası 301 yada c-elyse olsa gerek. Şaka bir yana çok geçmiş olsun doktor bey, Allah beterinden saklasın.

Aha sutbiyik ustadin sut kardesi de aramiza katildi herseyden haberi baska turlu olamaz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Aha sutbiyik ustadin sut kardesi de aramiza katildi herseyden haberi baska turlu olamaz

Deşifre oluyorum galiba, oysa sütbıyıktan özellikle bahsetmemiştim. [emoji3][emoji3][emoji3]

8.  Alıntı Originally Posted by frappe Yazıyı Oku
    Evet izmirden di hafizaniz iyiymis

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ondan deil hocam bu admustafa hocamin isleri burun mitcileri doldurdu daireden
    Hatta mal gonderseler kim kullancam tabiki kamyoncu webster irsaliyeyi kim kesip kitabina uydurcak myfinans biri vurulsa kim bakicak drselcuk yabanci baglantilari kim saglayacak ortamlara sokacak hamza abi aydinc ustat da bi bulgaristan dio websterin esi nereli ?
    Taslar yerine oturdu degil mi ?
    Bu cafe tesadufen acilmamis ustat
    Cok pis cendereye dustuk

Sayfa 292/1000 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392792 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz