Originally Posted by myfinans 0 stopaja 23,85.le bağlamışlar bugün. Vakıfbank'ta halen 23.85 varmı yoksa halkbank mı bu oranlar bugün için ise ben ppf den çıkarım.
Söylediklerim yatırım tavsiyesi değildir şahsi fikrimdir saygılar.
Originally Posted by TonyStark Üstat ben napim w140 s320l var 100 litre benzin +60 litre civarı lpg alıyor Ustad Arslan besliyorsan yemini dusunmeyeceksin lafi geldi aklima direk Mersoya alinan benzin oz evlada alinan sut gibidir. Acimayacaksiniz. Syg
Originally Posted by Webster Ustad Arslan besliyorsan yemini dusunmeyeceksin lafi geldi aklima direk Mersoya alinan benzin oz evlada alinan sut gibidir. Acimayacaksiniz. Syg Atın ölümü arpadan olsun var bu ne demek.peki
Originally Posted by Webster Ustad Arslan besliyorsan yemini dusunmeyeceksin lafi geldi aklima direk Mersoya alinan benzin oz evlada alinan sut gibidir. Acimayacaksiniz. Syg Konforu ve sürüş keyfi bana göre çogu arabadan üstün sizde kia sportage'den önce hangi model merco vardı Sn.Webster ?
Originally Posted by Webster Admustafa ustad nerelerdesiniz Burdayım üstadım arada yoklama da vermek lazım Originally Posted by TonyStark Üstat ben napim w140 s320l var 100 litre benzin +60 litre civarı lpg alıyor Balina kasa birde manda kasalar vardı sanırım bunlarda Sn.TonyStark
Originally Posted by admustafa Burdayım üstadım arada yoklama da vermek lazım Balina kasa birde manda kasalar vardı sanırım bunlarda Sn.TonyStark Evet Sn.Admustafa balina kasalarda güzel ama benimki manda kasa tek kötü yanı benzinliğe gitmek onun dışında bana yeterli.
Originally Posted by TonyStark Evet Sn.Admustafa balina kasalarda güzel ama benimki manda kasa tek kötü yanı benzinliğe gitmek onun dışında bana yeterli. Aracın verdiği keyif unutturuyorsa yakıtı sorun değildir
Burger enflasyon endeksli hesap çıkarmış deniliyor duyan varmı?
Forum Rules
Yer İmleri