Originally Posted by
temel analiz 1
Yukarda yazılan tüm hususları biliyoruz....
15 Temmuz Hande Fırat, CNN baskını sonrası 0,60 lardan aldım, ilk olarak... Arsalarını bizzat gidip inceledim, yerini, konumunu, çevresindeki kamulaştırmaları, imar sürecini sürekli takip ettim...
İmar beklediğim gibi gelmeyince 2.50 lerden vedalaştım.
Doğan ve MİPAZ fetocu hakimlerden, fetocu maliyecilerden çok çekti...15 Temmuz sonrası işler değişti.... Batak medyadanda 1 milyar dolar alarak çıkartıldı, krize nakitte sokuldu...
15 yıldır ilk kez mahkeme kazandırıldı...
2017 fiyatlarıyla 590 tl lik m2 fiyatı, üstelik imarsız, orman arazisi için...
Tekrar radarıma soktu MİPAZ ı...
Eli kulağında, Nisan da kazandığı mahkeme dosyasındaki değerleme raporu ve MİPAZ Avukatlarının orman arazisi için istedikleri tutar dayanaklarını, mahkeme dosyasından alıp okumam lazım... Mipaz ortağı olarak dosyayı inceleyebiliriz, avukatlarımıza fotokopisini aldırabiliriz...
Haziran bilançosunda ara değerleme için uğraşıyorum...Mahkeme dosyasındaki raporlarda, m2 ye üstelik arsa bile olmayan araziye 590 iste, imarlı arsanı 100 den değerle...
Bugün Yatırımcı İlişkileri Yetkilisi Volkan Beye dedim ki, temyiz mahkemesi savunmasında karşı tarafın avukatı deseki, "Hakim bey, 590 tl fazla, zira Mipazın kendisi bile imarlı arazisini bilançosunda 100 tl değer biçiyor, siz yeşil alana 590 tl tazminat öde diyorsunuz..." dese, sizin avukatınız Ne cevap verecek... Bir an önce bu olumsuz durumu ortadan kaldırın...Doğru değerlenmeyi çok acil yapın...Değerlemelerden kazançlı çıkmak için GYO yu gündeme acilen alın...
O da, bu hususların hepsinin yönetim tarafından değerlendirildiğini, incelendiğini söyledi...
Yeni yeni MİPAZ ortağı olan arkadaşlar, önemli olan bu hususlar artık... Önümüzdeki günlerin beklentileri bu hususlardaki ilerlemeler ve gelişmelerle ortaya çıkacaktır, yoksa geçmişteki imar oranlarını falan hepimiz biliyoruz...
Asla yatırım tavsiyesi değildir
Yer İmleri