Sayfa 20/279 İlkİlk ... 1018192021223070120 ... SonSon
Arama sonucu : 2232 madde; 153 - 160 arası.

Konu: DERHL - Derlüks Yatırım Holding

1. 2,55 den gitti benimkiler 1,780 tl alacağım kaldı bunu ilerki senelerde almak kaydıyla yazıyorum beyazı çizsinlerde ordan kar edeyim
    risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
    Nakit kraldır.

2. Yine girecek arkadaşlar sakın bulaşmayın benim sabah sabah canımı sıktı bu hisse
    risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
    Nakit kraldır.

3. Beyaz Show şükür zarar kalmadi

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Nakit kraldır.

4. meksaya yakışmadı bu halka arz bana göre karizması çizildi.bir daha yapacağı halka arzlara müşteri bulamazlar..ytd

5. bu şekilde kapatmak halka arz skandalı olarak tarihe geçer herhalde?
    göze alırlar mı?
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

6.  Alıntı Originally Posted by kahramanbey Yazıyı Oku
    gelde küfür etme sizin fiyat tespittinize 2,44 den de aldmı kapcık ağızlalar
    Kâr ile zarar kardeştir kahramanbey,

Zorla mı aldırdı adamlar.

kazanınca iyi kaybedince küfür öyle mi!!

It is the average of 5 people around people..

7.  Alıntı Originally Posted by MMF 1 Yazıyı Oku
    Kâr ile zarar kardeştir kahramanbey,

Zorla mı aldırdı adamlar.

kazanınca iyi kaybedince küfür öyle mi!!

It is the average of 5 people around people..
    Kim küfür etti ben beyaza ve gectim dedim .2.54 den verdim tekrar merak etme 1.780 TL alacağım kaldı dedim.Ama şuan beyaz ile 6.000 kar bu işler böyle işine bak

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Nakit kraldır.

Sayfa 20/279 İlkİlk ... 1018192021223070120 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •