Sayfa 37/313 İlkİlk ... 2735363738394787137 ... SonSon
Arama sonucu : 2501 madde; 289 - 296 arası.

Konu: DITAS - Ditaş Doğan

1. Zararına trade edebiliyorsa bilin bakalım kim ?

2.  Alıntı Originally Posted by UzmanBatirimci Yazıyı Oku
    Zararına trade edebiliyorsa bilin bakalım kim ?
    Ben yeniyim bu hissede...kim ?
    Spekmi...zira maliyeti 5.75...

İşin ilginci alıcı taraftakilerin en düşük maliyeti 5.50 neredeyse

3.  Alıntı Originally Posted by Dexter7995 Yazıyı Oku
    Ben yeniyim bu hissede...kim ?
    Spekmi...
    Neden olmasın ?

4. Ben onu bilmem...nasıl olsa 2 milyon kâr açıklamış...şurda 3 ay sonra 6 aylık bilanço gelecek...bu beklentiyi kullanıp mecbur yukarı sürecek...düşürdükçe alırım...3 ay sonra da spekmi her neyse kârımı alıp eline veririm...

5.  Alıntı Originally Posted by zugoo Yazıyı Oku
    Fikrim aynen devam ediyor..yarın yükselir.diğer gün çakarlar..ha ben şunuda söyledim.15 senedir yatıyor 7-8 lira olsada fikrim aynı dedim t. kağıdı bu..ne yani 2 trilyon kar etti diye 15 mi olacak sanıyorsun..sen cidden komiksin yaaa....ve farkına varmana sevindim gerçekten bazen susmak iyidir..sende dene bence
    ne dediysem o..haklı çıkmak inanın istemezdim ama malesef durum bu..t.kağıdı diyorum birileri kızıyor..daha doğrusu diğer hisseler 3-4 10 a katlıyabiliyor sessiz sedasız bu t.kağıdı nın hissedarlarıda bir garip bir gün artınca yok 15 demeye başlıyorlar yok arsası var diyor sanki diğer hisseler denizdeymiş gibi..görmemiş bir hisse almış ..............ben çok şükür kurtuldum..darısı kalanlara..(bu kadar ky olan hisseyi bence yükseltmezler.bakın celhaya 8 sayfa forum olmuş buna bakın 40 a dayandı)ytd

6. Bede uzuncu değilimdir...ama bu hisse 50 milyon piyasa değeri ile borsada ucuz kalmış nadir senetlerden birisi...sabırla bekleyenler elbet kazanacaktır.

14 milyon dolar piyasa değeri...bu gün bu şirketi satıyorum desen kaça alıcı bulur acaba...ya da bu gün sıfırdan ditaş gibi bir fabrika kurmanın maliyeti ne olur...

7.  Alıntı Originally Posted by dexter7995 Yazıyı Oku
    bede uzuncu değilimdir...ama bu hisse 50 milyon piyasa değeri ile borsada ucuz kalmış nadir senetlerden birisi...sabırla bekleyenler elbet kazanacaktır.

14 milyon dolar piyasa değeri...bu gün bu şirketi satıyorum desen kaça alıcı bulur acaba...ya da bu gün sıfırdan ditaş gibi bir fabrika kurmanın maliyeti ne olur...
    yanlış anlaşılmasın ama benim söylediğim şuydu hep..diyelim bir çitasın uğraştın bir av yakaladın.avının ses çıkartmasına izin verirsen ya arslanlar ya sırtlanlar kapar..yada avını ortalık yerde yemeye kalkarsan ya çakallar gelir ya baykuşlar..madem bir av buldun sessizce gölgede ye...davul çalmak niye??

8.  Alıntı Originally Posted by zugoo Yazıyı Oku
    yanlış anlaşılmasın ama benim söylediğim şuydu hep..diyelim bir çitasın uğraştın bir av yakaladın.avının ses çıkartmasına izin verirsen ya arslanlar ya sırtlanlar kapar..yada avını ortalık yerde yemeye kalkarsan ya çakallar gelir ya baykuşlar..madem bir av buldun sessizce gölgede ye...davul çalmak niye??
    Anladım demek istediğinizi.

Sayfa 37/313 İlkİlk ... 2735363738394787137 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •