Originally Posted by drselcuk Erken bence.. Originally Posted by Webster Parmagimla kavga halindeyim Al tusuna basmak istiyor sabah akşam 1k mg doz benjo almasın mı webster üstadım uykusuzluğa baş ağrısına iyi gelmez mi?
Originally Posted by Webster Parmagimla kavga halindeyim Al tusuna basmak istiyor 😄😄😄😄😄 Aldım demenizi bekliyor herkes
Originally Posted by admustafa Aldım demenizi bekliyor herkes Ne yaptınız Antrikotları aldınız mi
Originally Posted by NewsTR Ne yaptınız Antrikotları aldınız mi Almadım ilk önce döküm bir tava almam lazım
Originally Posted by Batman ppf lerden çıkmışız reyiz olmadı ver aydın üstada %1 getirsin size bu hafta Yarisini ciktim ustadim Dolar almadim diye gtl ye attin
Originally Posted by admustafa Almadım ilk önce döküm bir tava almam lazım Onlarda zam yedi geçen senelerde 35 liraya almıştım indirimli bu sene 80 liradan aşağı yok. Alacaksanız lav marka alın
Originally Posted by admustafa Aldım demenizi bekliyor herkes Artik istesemde alamam Para garantide kaldi Makas degil buraninki kazik otesi resmen
Originally Posted by NewsTR Onlarda zam yedi geçen senelerde 35 liraya almıştım indirimli bu sene 80 liradan aşağı yok. Alacaksanız lav marka alın Migrost indirimde lav urunleri
Forum Rules
Yer İmleri