Sayfa 32/718 İlkİlk ... 2230313233344282132532 ... SonSon
Arama sonucu : 5743 madde; 249 - 256 arası.

Konu: IHYAY - İhlas Yayın Holding

1. Arkadaşlar olay çok basit güzel fiyattan halka arz et önce gazeteyi tavan tavan götür bütün mal sende sonra ihyay sahnede güzel fiyattan Oyak sürsün herkes çıkacak diye saldırsın 2 liranın üstünde çak malı millete bu güce ortak olun görün sonunuzu dalın hisseye hep beraber tanıştık istememekte sonra düşür babam düşür millet ortalamayı düşürecek diye aldıkça battı dayana bilen kaldı E noldu sonra başladı 022 şerden malı toplamaya hisse battı dedi biraz topladı fetö dedi biraz topladı üsten sattı Altan aldı ğünü kurtardı biz hep zarar o hep kar etti baktı mal gelmiyor istediği kadar bürüt takas uydurdu ordan yine topladı şimdi işin özü şu takastı grafikti fincandı kulptu beklentiydi hepsi hikaye bunların elinde istedikleri mal olmadan bu kağıt gitmez onlar mal almak için bulurlar bi Abidik gubudik hikaye malı alınca Çakar'lar malı yukarıya olayın özeti bu dikkat edin forumlarda onların şakkşakçıları var bitti derler alırlar gitti derler satarlar siz siz olun kimseyi dinlemeyin sabredin malı kaptırmayın moralinizi bozmayın nefesi kuvvetli olan yarışı bitirir bakın millet çok yukarıdan alanlar verdiğimizi alsak yeter diyor bu kağıt eski fiyatlarını görecek biraz sabır uzun vadeli düşünün yatırım tavsiyesi içermez

2.  Alıntı Originally Posted by hamdi bey Yazıyı Oku
    Ben orayı çoktan geçtim sn. Osmanlı;

Borsanın şirketlerin kan merkezi olduğunu , devletin karışmadığı, para/fon /kan akışı için her türlü fırıldakların yapıldığı serbest piyasa kılıfı altında bir fon merkezi olduğuna inanıyorum ve buna kızmıyorum, derdim bu değil.

Benim anlamdıramadığım en ufak şeyin bile fetöye bağlanması.

Hırsızın hiç mi suçu yok?

Şuan ihlas hiç biryerde sorun yaşamazken hatta dahada güçlenirken borsaki hisselerinin yükselmemesini fetöye bağlamak hangi aklın mahsulü ?

Ve bu şirket, hisselerimize sahip çıkmak zorunda değiliz diyen bir şirket..

Evet , bunun sebebi fetö öyle mi?

Arkadaşların bir çok konuda eksiklikleri var maalesef, ne şirketten nede bu grubun hisselerinden hiç birşeyden haberdar değiller.
    Hamdi kardeşim sana yüzde yüz katılıyorum. Diğer arkadaşım alınmasın ama 2002-2013 arasında İHLAS grubuna karışan oldu mu? Kaldı ki İFK sebebiyle bir sürü mağdur insan var.

Yaklaşık 2 milyar dolarlık İşe (GOP) başlamak üzere olan İHLAS grubunda 4-5 liralardan bahsediyor olmamız gerekmez miydi?
    Böyle büyük işler yapan şirketlerin senetlerinin (senet sayısını da hesaba katıyorum) 1-2 lira olması bile azken biz 45-75 kuruşları konuşuyoruz.

Bu herşeyden önce prestij meselesidir. Neyse ben zaten bu konuları fazla anlamıyorum.
    http://twitter.com/A_N_A_L_i_S_T
    Yatırım kararları SPK'nın kurallarına göre verilmelidir. Bu konuda bir yetkim, bilgim ve deneyimim bulunmadığı için yazdıklarım, yatırım kararları verilirken kullanılmamalıdır.

3.  Alıntı Originally Posted by O_S_M_A_N_L_I Yazıyı Oku
    Hamdi kardeşim sana yüzde yüz katılıyorum. Diğer arkadaşım alınmasın ama 2002-2013 arasında İHLAS grubuna karışan oldu mu? Kaldı ki İFK sebebiyle bir sürü mağdur insan var.

Yaklaşık 2 milyar dolarlık İşe (GOP) başlamak üzere olan İHLAS grubunda 4-5 liralardan bahsediyor olmamız gerekmez miydi?
    Böyle büyük işler yapan şirketlerin senetlerinin (senet sayısını da hesaba katıyorum) 1-2 lira olması bile azken biz 45-75 kuruşları konuşuyoruz.

Bu herşeyden önce prestij meselesidir. Neyse ben zaten bu konuları fazla anlamıyorum.
    Onu Bunu Bilmem bnim Maliyet 2.12
    Yok hissem Gözüyle bekliyorum çıkarsa Amorti derim ?
    Ha Piyango Vurursada ALLAH DERİM . ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN

4. Herşeyi Anladımda alış 0,43
    Satış 0,45
    Neyin hesabındadırlar
    Onu Anlayamadım

5. 2011 yılında tanıştık çoğumuz kimimiz arabayı değiştirecek kimimiz uçacağız diye girdik hiç birimiz bilanço tri kar zarar tablo hiç bilmiyorduk başladı kağıt düşmeye ne oluyor dedik düştükçe düştük sonra ne yapalım kime soralım arayışına girdik Memlüklülerden sorduk olmadı Selçuklulara sorduk anlamadı bu işi çözse çözse Osmanlı çözer dedik o da sağolun didik didik etti hepimizi lise son ayarına getirdi bu mucaistanın hiç işine gelmedi ve başladı Osmanlı'yı itibarsızlaştırmaya forumlarda atıp tutmaya başladı Osmanlı'ya arkadaşlar Osmanlı'ya sahip çıkalım ona atıp tutanın patronuna selam yolluyalım

6. http://twitter.com/A_N_A_L_i_S_T
    Yatırım kararları SPK'nın kurallarına göre verilmelidir. Bu konuda bir yetkim, bilgim ve deneyimim bulunmadığı için yazdıklarım, yatırım kararları verilirken kullanılmamalıdır.

7. Bunun gözaltı süresi nezaman doluyor

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by dede_halil Yazıyı Oku
    Bunun gözaltı süresi nezaman doluyor

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    13 Mayısta bürüt takastan çıkıyor.

Sayfa 32/718 İlkİlk ... 2230313233344282132532 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •