Sayfa 423/844 İlkİlk ... 323373413421422423424425433473523 ... SonSon
Arama sonucu : 6752 madde; 3,377 - 3,384 arası.

Konu: ISBIR - İşbir Holding

1. Körün istedi bir göz Rabbin verir 2 göz
    5 er 10 ar toplamaya basladim.

SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by tipitip Yazıyı Oku
    Körün istedi bir göz Rabbin verir 2 göz
    5 er 10 ar toplamaya basladim.

SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Maliyetin yükseliyor ama.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

3.  Alıntı Originally Posted by seaeagle Yazıyı Oku
    baskılaya baskılaya 300 ün altına düşürün. ne oluyor o zaman hep beraber göreceğiz.
    Düşebilir daha ince de 150-160 aralığına düştü ne oldu ki?Neyi göreceğiz....
    Burada, tarafımdan yapılan yorum ve görüşler, YATIRIM TAVSİYESİ NİTELİĞİ kapsamında değildir.
    Borsada fırsatlar bitmez!!!Yeterki Rabbim Nasip etsin kazanmayı!!!

Bırakınız düşsünler,bırakınız versinler,,hisse biraz rahatlasın,,çok stres altında
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

5.  Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    Bırakınız düşsünler,bırakınız versinler,,hisse biraz rahatlasın,,çok stres altında
    Tabani eslestriyor

6. samanın alevi kavak odunun koru İşbir'in yükselişi ne farkı var. Süresiz dayanıksız ve güven vermeyen tabansız. Hani o muhteşem kara ne oldu millet bulduğu yerden satıyor. Cuma 395 salı 340 belki hafta sonu 300 altı. Kimi inandıracak bu kağıda yatırım yapması için? Tek yol var spesifik olarak şok haberler.......Yada sürünmeye devam. Ben alırım diyen herkese acele etmezse istediği fiyattan verirler. Bende bekliyorum bir umut diye. Yoksa çok şey kaçırıyoruz haberimiz yok.

7.  Alıntı Originally Posted by hilal66 Yazıyı Oku
    samanın alevi kavak odunun koru İşbir'in yükselişi ne farkı var. Süresiz dayanıksız ve güven vermeyen tabansız. Hani o muhteşem kara ne oldu millet bulduğu yerden satıyor. Cuma 395 salı 340 belki hafta sonu 300 altı. Kimi inandıracak bu kağıda yatırım yapması için? Tek yol var spesifik olarak şok haberler.......Yada sürünmeye devam. Ben alırım diyen herkese acele etmezse istediği fiyattan verirler. Bende bekliyorum bir umut diye. Yoksa çok şey kaçırıyoruz haberimiz yok.
    Umut ? 90 + da gol beklemek gibi mi sirketi incelediniz mi

Bu yönetim ve devam ettikleri zihniyet olduğu sürece cacık olmaz , bende bugün bir kısmını verdim!

Sayfa 423/844 İlkİlk ... 323373413421422423424425433473523 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •