Sirketi incelediyseniz kurulusundan bugune ne kadar buyudugunu ve artik kalibina bu sermaye ile sigmadigini anlarsiniz adi ustunde hikayeyi al gercegi sat borsada hikaye isler arkadasim bunu sayisiz sirketlerde gormussunuzdur daha once yazmistim hisse belirli bir rakama ulastikdan sonra ne hikayeler dolasir ortalikda diye isbank durumu son ornegi
Koca seans 3 lot hacim
Yawww arkadaslar soyle bi dusunun bu sirket kooperatif tarzi bi yapılanmayla kurulmus. Ve bays büyümüş.
Gercek bi sahibi yok.ceo ve olusturulan bir yonetim beli bir adet hisseyi kiralayarak yada toplayarak yonetim olusturulmus.
Devlet de herhangi yanlis isler olmamas icin Borsa ya soktu seffaf olsun ve kontrolde tutayim die
Ortaklar yurt dışındaydı geneli bikac bedelliyle katilmalarini engelledi ve ortaklarin cogu ya rahmetli yada miras kaldi yada kayboldu gitti.
Borsaya girince isbir kasitli olarak 5.5 yil civari 100 lu fiatlarda tutularak
Kagidin geleceginin muthis oldugunu bilen spek yada yoneticiler yada her ikisi bu surecte piyasada dolanan ve miras yoluyla satilan hisseleri topladi.
Bi 4-5 yil sonunda altin vurusu yapmak
Koseyi donmek icin yani onlar sirketin durumunu biliyo dumen ellerinde herturlu sirkette ortaklik satis bedellsiz v.b seylere karar verecek kisiler.
Yeterli adet hisseyi topladilarki hisse 100 lerden kalkis yapti
Bundan sonra haber bedelsiz tarzi şeyler yaparak hisseyi hedef fiat 4 -5 binler e goturecekler.5 yil toplamanin mukafati
Ondan sonrada hisseler ya yabancıla
Ra satilir.yada sirket parca parca satilir
Herkes yoluna gider
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hepsine eyvallah. İtiraz eden yok ki. Biz aynı dili konuşuyoruz sanırım. Niçin anlaşamıyoruz? Piyasa kuralları bakkal sermayesiyle Holdig yönet demiyor. İştiraklerimizin ödenmiş sermayesi bizi yüze katlıyor. Biz hala mütavazi bir bakkal sermayesiyle iş çeviriyoruz. 3 totla tavan beş lotla taban yiyorsun. Bu gün ben hisselerimi satsam 300 altı olur. Büyüyor lakin içine büyüyor sanki. Bu manipülasyona açık her şeye gebe. Yarın üç beş dönem ciddi zarar açıklasın öz sermayesi eksiye bile düşebilir. Türkiye krizler ülkesi. Şirketinde bildiğim kadarıyla finansal borcu da var. Ben sizin yazınızı alıntı yaptım çünkü siz hisseyle ilgili inceleme yaptınız mı diye sormuştunuz. Yoksa polemik konusu yapmak istemiyorum. Sizin görüşlerinize sonsuz saygı duyuyorum. Bu da benim düşüncelerim. YTD. değildir asla!
Yer İmleri