Originally Posted by Webster Tcd tahminen mk 863 yapti Twitter'da yayınla üstadım Eral Karayazici gibi
Originally Posted by Webster Tcd tahminen mk 863 yapti Tahminden ziyade beklenen değer gibi olmuş bu
Hey allahım ya. Elbette x. İzninizle bir süre oran yazıp rezil olmamayı planlıyorum platforma. Hem belki de unutulüzum, bir ümit 😃😃
Originally Posted by Blackhawk48 Twitter'da yayınla üstadım Eral Karayazici gibi Webster akyazici diyeyim Hokumettende destek alirim soyadim sebebiyle😃😃😃 Originally Posted by admustafa Tahminden ziyade beklenen değer gibi olmuş bu Yuzde 95 guven araliginda beklenen degerim 863 tur ustadim 😃😃 Eee rattan pahalli ustadim
Originally Posted by verytired Hey allahım ya. Elbette x. İzninizle bir süre oran yazıp rezil olmamayı planlıyorum platforma. Hem belki de unutulüzum, bir ümit 😃😃 Neden rezil olduğunuzu düşünüyorsunuz paylaşımlar yaparak öğreniyoruz bizde doğrusunu yanlışı Yeni paylaşımlar bekliyoruz sizden
Originally Posted by admustafa Neden rezil olduğunuzu düşünüyorsunuz paylaşımlar yaparak öğreniyoruz bizde doğrusunu yanlışı Yeni paylaşımlar bekliyoruz sizden Tabiki Forumda yanlisinda surekli israr eden kisiler oldu zamaninda bilesik mk hesabinda Ama bikmadan usanmadan yanlisina dogru dedi Ve hala aramizda yaziyor Onsuzda olmuyor haaaa Demi sayin bankaci 😃😃😃
Originally Posted by Blackhawk48 Twitter'da yayınla üstadım Eral Karayazici gibi Yorumunuz ne ustadim Bist rekora kosuyor Tcd bu gece ne yapar 863 olurmu sizce???
Originally Posted by Webster Yorumunuz ne ustadim Bist rekora kosuyor Tcd bu gece ne yapar 863 olurmu sizce??? Sayın Webster, eksi yazmaz değil mi?
Forum Rules
Yer İmleri