Sayfa 158/495 İlkİlk ... 58108148156157158159160168208258 ... SonSon
Arama sonucu : 3958 madde; 1,257 - 1,264 arası.

Konu: IZOCM - İzocam

Alıntı Originally Posted by garip_borsacıı Yazıyı Oku
    Balıkadam hoşgeldin 25 TL ye elimiz gitmedi donduk satmadim şimdi halimize bak
    Hadi hayırlısı
    Anlamadığım şirket 20.12 den yukarı fiyatla hisse alımı yapamazmi su aşamada bir engel varmı

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sn.garip borsaci bu zorunlu bir pay alımı
    20.12 den yukardan alırsa bu fiyatı kabullenmiş olur.
    Ancak gönüllü pay alımında şöyle bir durum var istenirse pay alımı bitmeden fiyat artirmak mümkün.
    EGERKİ bu zorunlu pay alım teklifinde de
    Bunu uygulayabilirmi bu konuda bir husus
    Bulamadım.
    Şayet bunu yaparlarsa 17.sinden önce yapmalıdır.
    Ayrıca yapmadı diyelim süre bittikten sonra
    Gönüllü pay alım teklifiyle yeni fiyatla
    Karşımıza çıkabilir.
    Belki bunlara gerekte kalmayabilir.
    Sağlıkla kalin

madem spk karar vermedi diyorsunuz bence verdi ama o zaman spk ya yazayım sonuna kadar bu kadar vicdanzılık olurmu yahu

ayın spk izocam aş de almış olduğunuz yatırımcıyı mağdur eden ve mantığa sığmayan 20.12 tl ile borsadan çıkma kararınızı derhal iptal etmenizi mağdur ve gasp girişimine maruz kalmış bir yatırımcı olarak talep ediyorum.
    bana verdiğiniz cevaplarda son 1 ay son 1 ay diye cevaplar geliyor
    şöleki şirket 13 şubat 2018 de bu işlemi açıklasa idi son 1 ay ortalama 31.16 tl çıkacaktı.şirket şirket 13 mart 2018 de açıklasa idi 28.52 tl çıkacak idi şirket 13 nisanda açıklasa idi 27.09 tl çıkacak idi şirket 13 mayıs 2018 de borsadan çıkmaya başvursa idi pay alımı 30 günlük 24.12 tl çıkacak idi şirket normal başvurusundan 2 ay önce başvursa idi 13 mart 2019 da son 1 ay 24.65 tl çıkacak idi
    izocam şirketi s400 kırizi ve ekonomik baskıları fırsat bilip borsanın en düşük seviyesinde fırsatçılık yapıp 13 mayısta düğmeye bastı böylelikle son 10 yılın en düşük ortalaması olan 20.12 tl de onay verip şirkletle bir olupküçük yatırımcıyı mağdur ettiniz .derhal bu işleme son veriniz burada haksızlık var

3.  Alıntı Originally Posted by garip_borsacıı Yazıyı Oku
    Balıkadam hoşgeldin 25 TL ye elimiz gitmedi donduk satmadim şimdi halimize bak
    Hadi hayırlısı
    Anlamadığım şirket 20.12 den yukarı fiyatla hisse alımı yapamazmi su aşamada bir engel varmı

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hoşbulduk garip borsacı.

Sorunun cevabı spk çağrı tebliğinde var sanırım. Benim anladığım sirket isterse fiyatı yükseltebiliyor.

Fiyat eşitliğinin sağlanmasına ilişkin esaslar
    MADDE 16*–*(1) Hedef ortaklık paylarının satışına ilişkin anlaşmanın yapıldığının kamuya duyurulduğu tarih ile fiili pay alım teklifi süresi sona erme tarihi arasındaki dönemde, pay alım teklifinde bulunan veya birlikte hareket ettiği kişiler tarafından pay alım teklifi fiyatından daha yüksek bir fiyattan hedef ortaklık paylarının satın alınması*halinde; pay alım teklifi fiyatı, satın alınan paylar için*ödenen en yüksek fiyattan aşağı*olmayacak*şekilde yeniden belirlenir.*Pay alım teklifi fiyatının yeniden belirlenmesi halinde, yeniden belirlenen fiyat dikkate alınarak pay alım teklifi sürecine devam edilir. Bu durumda, pay alım teklifi fiyatının yeniden belirlenmesinden*önce teklife katılarak paylarını*satmış*olan ortaklara*ödenen tutar ile yeniden belirlenen fiyat arasında fark bulunması*halinde, bu fark pay alım teklifi süresinin sona ermesini takip eden iki iş*günüiçinde ilgili kişilere*ödenir.*Söz konusu duruma aykırı*olarak pay alımı*yapıldığının ve oluşan farkın fiyata yansıtılmadığının pay alım teklifi sürecinin tamamlanmasından sonraki bir yıl içerisinde ortaya*çıkması*halinde; 17*nci*maddede belirtilen oran*üzerinden hesaplanacak faiz tutarı*eklenmiş*yeni pay alım teklifi fiyatı*ile yeni bir teklif yapılır ve daha*önce pay alım teklifine katılarak paylarını*satmış*olan ortaklara ise aradaki fark*ödenir.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

bakalım spk bana ne zaman seni mahkemeye veririz diye bir haber yollıcak merak ediyorum .huyum kuruusn haksız bir işlem gördümmü dayanamıyorum

Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Hoşbulduk garip borsacı.

Sorunun cevabı spk çağrı tebliğinde var sanırım. Benim anladığım sirket isterse fiyatı yükseltebiliyor.

Fiyat eşitliğinin sağlanmasına ilişkin esaslar
    MADDE 16*–*(1) Hedef ortaklık paylarının satışına ilişkin anlaşmanın yapıldığının kamuya duyurulduğu tarih ile fiili pay alım teklifi süresi sona erme tarihi arasındaki dönemde, pay alım teklifinde bulunan veya birlikte hareket ettiği kişiler tarafından pay alım teklifi fiyatından daha yüksek bir fiyattan hedef ortaklık paylarının satın alınması*halinde; pay alım teklifi fiyatı, satın alınan paylar için*ödenen en yüksek fiyattan aşağı*olmayacak*şekilde yeniden belirlenir.*Pay alım teklifi fiyatının yeniden belirlenmesi halinde, yeniden belirlenen fiyat dikkate alınarak pay alım teklifi sürecine devam edilir. Bu durumda, pay alım teklifi fiyatının yeniden belirlenmesinden*önce teklife katılarak paylarını*satmış*olan ortaklara*ödenen tutar ile yeniden belirlenen fiyat arasında fark bulunması*halinde, bu fark pay alım teklifi süresinin sona ermesini takip eden iki iş*günüiçinde ilgili kişilere*ödenir.*Söz konusu duruma aykırı*olarak pay alımı*yapıldığının ve oluşan farkın fiyata yansıtılmadığının pay alım teklifi sürecinin tamamlanmasından sonraki bir yıl içerisinde ortaya*çıkması*halinde; 17*nci*maddede belirtilen oran*üzerinden hesaplanacak faiz tutarı*eklenmiş*yeni pay alım teklifi fiyatı*ile yeni bir teklif yapılır ve daha*önce pay alım teklifine katılarak paylarını*satmış*olan ortaklara ise aradaki fark*ödenir.

balıkadam bu yazı gönüllü pay alımı için geçerli .bizimki zorunlu pay alımı yapıyor sanırım.bunu ben okudum daha önce

lütfen herkes spk ya isyan etsin arkadaşlar iş bitmeden lütfen ne olursa olsun haksızlık yaptıklarını yazalım .burda düpedüz patron lehiğne bir gasp var geçmiş yıl son 1 aylıklarını yazdık spk bize kumarmı oynatıyor 2 ay önce başvursa 25 tl 2 ay sonra 20 tl 10 ay önce başvursa 30 tl bu ne ya adletinizi sdijü

bunuda cimere yazdım şimdi

sayın cumhurbaşkanım izocam 20.12 tl ile borsadan çıkacakmış .spk adlı kurumdan şikayetçiyim .izocam yatırımcıyım sürekli bana son 1 ay kanunen deyip duruyorlar sanki spk bize kumar oynattırıyor.akla mantığa ermeyen cevap veriyorlar lütfen izocamda yapılan yatırımcı gaspına izin vermeyin.burada zengin kişilere garibanların 3 kuruş alın teri çaldırıyılıyor.şirket bile son 5 yıllık ortalama beklerken bana bizzat şirket görevlisi söyledi spk küçük yatıımcıyı mağdur etti. bu işlemde spknın izocam aş de almış olduğu yatırımcıyı mağdur eden ve mantığa sığmayan 20.12 tl ile borsadan çıkma kararının derhal iptal edilmesini mağdur ve gasp girişimine maruz kalmış bir yatırımcı olarak talep ediyorum.
    bana spk nın cevabında sürekli kanunen son 1 ay son 1 ay diyorlar oysa bu işlemi şirket 13 şubat 2018 de açıklasa idi son 1 ay ortalama 31.16 tl çıkacaktı.şirket 13 mart 2018 de açıklasa idi 28.52 tl çıkacak idi şirket 13 nisanda açıklasa idi 27.09 tl çıkacak idi şirket 13 mayıs 2018 de borsadan çıkmaya başvursa idi pay alımı 30 günlük 24.12 tl çıkacak idi şirket normal başvurusundan 2 ay önce başvursa idi 13 mart 2019 da son 1 ay 24.65 tl çıkacak idi .bu ne aymazlık spk bize kumarmı oynattırıyor lütfen
    izocam şirketi s400 kırizi ve ekonomik baskıları fırsat bilip borsanın en düşük seviyesinde fırsatçılık yapıp 13 mayısta düğmeye bastı böylelikle son 10 yılın en düşük ortalaması olan 20.12 tl de onay verip şirkletle bir olupküçük yatırımcıyı mağdur etmeyin

8.  Alıntı Originally Posted by garip_borsacıı Yazıyı Oku
    balıkadam bu yazı gönüllü pay alımı için geçerli .bizimki zorunlu pay alımı yapıyor sanırım.bunu ben okudum daha önce
    Yok dostum dikkatli okursan zorunlu çağrıdan bahsediyor.

Sayfa 158/495 İlkİlk ... 58108148156157158159160168208258 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •