Balon patladı, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar/euro bozdurup, yatırım yapmak mantıklı
Faizler inerse, şimdi almak mantıklı değil
Faizler inişe geçince alacağım, şimdi kiracılık daha karlı
ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iş'de yok
Dünya malı dünyada kalsın, ben ahirete yatırım yapıyorum kardeşim, ne evi.
Kendi ağzınla söylüyorsun,basit bir yemek dışarıda 100 tl olmuş,hayatı idame ettirmek sabit gelirliler için her geçen gün daha zorlaşırken,ayrıca insanlar geleceklerinden emin değilken nasıl 10-20 yıllarını artık ödeyemeyecekleri neredeyse kesin olan kredilere adayıp beton tayfasını mutlu edecek?
Ayrıca insanlar ev almıyorsa mecburen kiraya çıkacak,ne kadar insan emlak alımı yerine kirayı tercih ederse tabiki kiralar yükselecek...
Bizim semtte en az 10 tane farklı firma ucuz et dönerci açıldı 500 m içinde .
Merkezi işlek bir yerde üstelik bu oluyor diğerleri silinecek gibi duruyor
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhabalar,
İstanbul'da merkezi bir lokasyonda, aylık kirası 2600 TL olan bir ofisi 380.000 TL ye almak mantıklı mıdır? (Not : Ofisin bulunduğu bina 20 yaşında)
Bu işten anlayanlar görüşlerini paylaşabilir mi?
Burada para kazanan 250-300 bine bayilik satan zincirler bu kadar yoğun arz bir şekilde patlar
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Verdiğiniz rakamlar avantajlı görünüyor,ancak sizde duymuşsunuzdur,bazı iş yerleri;içinde şu kadar tl ödeyen kiracısı var diye satışa sunuluyor,işyeri el değiştirdikten 2-3 ay sonra kiracı;battım,iş değişikliği yapacağım deyip çıkıyor,eğer bildik bir çevre ve güvenilir bir kiracıysa 146 kira bedeli cazip görünüyor.Adettendir:YTD.
Yer İmleri